Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDEM: TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATILACAK

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi konulu bir basın açıklaması yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; “Türkiye’nin gücüne güç katılacak” dedi.

sancakerd3Türkiye’nin, 10 Ağustos’ta sadece 12. Cumhurbaşkanı’nı değil; Irak’taki, Suriye’deki, Filistin’deki, Mısır’daki ve dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların, mazlumların hakkını savunacak bir dünya liderini seçeceğini belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bir basın açıklaması yaparak 10 Ağustos’un bu yüzden çok önemli bir tarih olduğunu söyledi ve herkesi demokratik hakkını kullanarak oy vermeye çağırdı.

sancakerd1Samandıra Meydanı Saat Kulesi önünde meclis üyeleri, basın mensupları, Ak Parti Teşkilatı ve halka açık bir toplantı düzenleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, belediye başkanı olarak değil Ak Partili İsmail Erdem olarak konuştuğunu belirterek; “Ben sürekli halkımızın içindeyim. Nereye gidersem gideyim vatandaşımız beni durdurur; fikirlerini paylaşır. Bu paylaşımlarımıza dayanarak şunu bilmenizi isterim; milletimiz bu pazar sandığa hiç çıkmadığı kadar sahip çıkacak ve kendisiyle el ele, gönül gönüle, omuz omuza yürüyeni; Söz Milletindir  diyeni, Milletin Adamını; Sayın Başbakanımızı Çankaya Köşküne, hem de bugüne kadar görülmemiş bit katılım ve oy oranıyla çıkaracak” dedi.

sancakerd6Bugün Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de ve Mısır’da Müslümanların zulme uğradığını belirten Başkan Erdem, söz konusu coğrafyalarda mazlumların tek bir umudu olduğunu ve bunun da Başbakan Erdoğan olduğunu belirterek; “Milletimiz, 10 Ağustos’ta sadece 12. Cumhurbaşkanı değil, dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların ve mazlumların hakkını savunacak bir büyük dünya liderini seçeceğinin bilincindedir. Milletin Adamı Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına seçecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

sancakerd5

 

Reklamı Geç