Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN BOZKURT; “TEK BAŞINA CHP İKTİDARI İÇİN KENETLENDİK”

İktidar partisinin 7 Haziran’da

İktidar partisinin 7 Haziran’da ‘kaynak yok’ dediği CHP’nin projelerini kopyalayıp eksik vaatlerle halkın karşısına çıktığını ve seçmenin sandıkta ‘hani kaynak yoktu’ diye soracağını kaydeden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt; “Baraj kaygısıyla HDP’ye giden oylarımız da geri dönecek ve tek başına CHP iktidarı bizim için hiç de sürpriz olmayacak” dedi.  

chpcekerdbzkrtrp21 Kasım’a sayılı günler kala Yerel Gazete’ye önemli açıklamalar yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, iddialı konuştu. Türkiye geneli ve Çekmeköy özelinde yapılan çalışmalar ve hedefler üzerine değerlendirmelerde bulunan Bozkurt; bu hafta sonu açacakları Hamidiye Mahallesi temsilciliği ile 4 mahalle temsilciliği, vekil adayları ve tüm örgütüyle sahada olduklarını kaydetti. Sandık güvenliğini de işaret eden Bozkurt, bu noktada sandık başkanları ile eğitim programlarının devam ettiğini söyledi.

chpcekerdbzkrtrp7“İLÇE ÖRGÜTÜ OLARAK KENETLENİP, 1 KASIM’DA BAŞARIYA ODAKLANDIK”

1 Kasım’a doğru saha çalışmalarını her geçen gün artan bir tempoda sürdürdüklerini kaydeden Erdoğan Bozkurt; “154 bin seçmenin 424 sandıkta oy kullanacağı içemizde; milletvekili adaylarımız ve örgütümüzle birlikte sürekli sahadayız ve halkımızla birlikteyiz. İlçe örgütü olarak; gençliğinden kadın kollarına, ana yönetimden mahalle birimlerine kadar tüm kademelerimizle bir bütün halinde kenetlendik ve 1 Kasım’da başarıya odaklandık. Çekmeköy merkez’den Ömerli’ye, Alemdağ’dan Taşdelen’e tüm mahallelerde girilmedik işyeri, kapısını çalıp elini sıkmadık tek bir yurttaşımızı bırakmayacağız. Sitelerde, sivil toplum kuruluşlarında, evlerde ve işyerlerinde partimizin hükümet programını insanlarımıza anlatıyoruz.

chpcekerdbzkrtrp5“CANLI BİLBOARD OLUP CHP’NİN PROJELERİNİ ANLATIYORUZ”

İstanbul’un tüm ilçelerinde bu seçim uygulanan ‘canlı bilboard’ çalışmasına açıklık getiren CHP İlçe Başkanı Bozkurt, “Ülkemizde medyanın büyük bir kesiminin duruşu malum ve billboardlar da aylar önceden birilerine peşkeş çekilmiş onun için bizler de sabahları işçi ve emekçi kardeşlerimizin yoğun geçiş yaptığı bölgelerde ‘canlı bilboard’ olup CHP’nin projelerini vatandaşımıza hatırlatıyoruz. Halkın kendi partisine ve projelerine olan ilgisi bugüne kadar hiç görülmemiş derecede yoğun ve yakın” şeklinde konuştu.

chpcekerdbzkrtrp6

BOZKURT; “BU KEZ HALK, CHP’Yİ TERCİH EDECEK ÇÜNKÜ;”

1 Kasım akşamı sandıktan çıkacak bir CHP iktidarının kendileri için hiç de sürpriz olmayacağını kaydeden Bozkurt; “Halkımız CHP’yi tercih edecek çünkü; ülkenin bekası tehlikede, memleket iç savaşın eşiğine gelmiş, toplum ciddi bir travma yaşıyor ve sabahları işe giden insanlarımız çantalı birini görmekten korkar hale gelmiş. İşte böyle bir ortamda; siyasi güven ve istikrar vaat eden tek partinin CHP olduğunu ortada. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun en olumlu ve en ılımlı lider kişiliği ile, diğer bütün siyasi partilerle diyalog kurabilen ve hiçbir siyasi düşünce ile sorunu olmayan tek kişi olduğunu halkımız görüyor. Onun için ben diyorum ki; 1 Kasım seçimleri, 12 Eylül darbesinden sonra yapılan 89 seçimlerinde o günün ‘sol’u SHP’nin Türkiye’deki yerel yönetimlerin % 70’ini alması gibi CHP’nin tek başına iktidarı ile sonuçlanacaktır” dedi.

chpcekerdbzkrtrp8“BİZİ KOPYALAYANLARA, ‘HANİ KAYNAK YOKTU’ DİYE SORULACAK”

Bu seçim geçmişte Ak Parti’ye oy veren seçmenin de CHP’ye oy verebileceğini iddia eden Erdoğan Bozkurt; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun en istikrarlı lider olduğunu artık herkes gördü. CHP’nin projeleri ortada. Geçen seçim söylediğimiz gibi emeklimize çifte ikramiye, mazotun çiftçiye litresinin 1.8 liradan verilmesi ve asgari ücretin 1.500 liraya çıkartılması gibi vaatlerine kaynak yok diyen iktidar bugün kalkmış bizi kopyalıyor. Kopyalarken de eksik yapıyor. Adama, ‘hani kaynak yoktu’ diye sormazlar mı? Elbette sorarlar. İşte o sorgu yeri sandık olacak” dedi. Bozkurt, 7 Haziran seçimlerinde baraj kaygısı ile HDP’ye giden oyların da bu sefer bu baraj sorunu olmamasından dolayı CHP’ye geri döneceğini ifade etti.

chpcekerdbzkrtrp9ÇEKMEKÖY 29 EKİM’DE ‘CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞACAK..

Önümüzdeki hafta kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için gerekli izinleri aldıklarını ve bölge halkının da katılımıyla Şahinbey Caddesi’nden Doğa Parkı’na çok büyük bir Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştireceklerini ifade eden Bozkurt; “Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü büyük coşku ve heyecan içerisinde kutlayacağız. Bütün halkımızı bu yürüyüşe bekliyoruz” dedi.

chpcekerdbzkrtrp3

chpcekerdbzkrtrp4

Reklamı Geç