Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN; KARTAL, MALTEPE, ATAŞEHİR VE ÜSKÜDAR’DAYDI..

24 Haziran seçimlerine sayılı

24 Haziran seçimlerine sayılı gün kala Kartal mitingiyle güne başlayan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, sırasıyla Maltepe, Ataşehir ve Üsküdar mitingleriyle Anadolu yakasını tamamlayıp Avrupa yakasına geçiş yaptı. Erdoğan’ın ilçe mitinglerinde büyük coşku vardı. Erdoğan kendi evi Üsküdar Meydanı’nda önemli müjdeler sıraladı.

Kartal, Maltepe ve Ataşehir’den sonra Üsküdar’da miting yapan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, kendi evinde büyük coşku ve heyecanla karşılandı. Bedelli askerlikle ilgili müjdeyi kendi evinden veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “24 Haziran’dan sonra masamın üzerinde olan önemli çalışmalarımından bir tanesi odur. Genelkurmay Başkanım ve Milli Savunma Bakanım ile konuşup nihai kararı vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Üsküdar, tüm coşkusu ve heyecanıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı. Saatler öncesinde ilçe başkanlığı önünde buluşan teşkilat üyeleri ve vatandaşlar, Sevgi Yürüyüşü ile Üsküdar meydanına aktı. Meydanı dolduran Üsküdarlılar, hep birlikte 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı’na destek sözü verdi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen mitinge, Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya ve Ravza Kavakçı Kan, İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve teşkilat üyeleri iştirak etti.

Bedeli askerlikle ilgili müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,  24 Haziran’dan sonra nihai kararı vereceklerini vurgulayarak, “Bedelliyle alakalı inşallah 24’ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur ama ben Bay Kemal gibi palavra atamam. Bay Muharrem gibi atamam. Genelkurmay Başkanımı çağıracağım, Milli Savunma Bakanımı çağıracağım, onlarla beraber oturacağız, konuşacağız ve nihai kararımızı da vereceğiz” dedi. İmar barışına müracaat edenlerin sayısının 1 milyonu aştığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Üsküdar’da sahil şeridi hariç tüm mahallelerin imar barışından yararlanacağını belirterek, “Aman he, sakın gecikmeyin” uyarısını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin kitaplarını ücretsiz aldığını hatırlatarak, muhalefetin adayının “üniversiteleri ücretsiz yapacağız” vaadine yönelik olarak şunları söyledi: “Ya senin dünyadan haberin yok. Üniversite ücretli mi? Ya üniversite zaten ücretsiz. Kaldı ki harçları kim kaldırdı? Biz kaldırdık ya, harç vardı, biz kaldırdık. Kimden miras? Onlardan miras. Burs olarak ne alıyorlardı biz geldiğimizde? 45 liracık. Şimdi ne veriyoruz. 470 lira veriyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bir şey yapıyoruz; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız, hedefimiz bu” diye konuştu. “Yapacağımız çok iş var, kimseye muhtaç olmayacağız, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti ne aldatan olur, ne aldanan olur. Bu adımları kararlılıkla attık. Türkiye’de 25 havalimanı vardı, bu sayı 59’a çıktı. Neredeyse lüks otobüs fiyatına uçakla gidiyoruz. Bunlara sorsan, bundan da rahatsızlar” ifadelerini kullandı. Erdoğan, konuşmasının devamında enerjide Türkiye’nin dünya devleri arasında yerini almaya hazırlandığı söyleyerek, şimdi de nükleer enerjiye geçileceğini, birincinin adımının atıldığını, yenilerinin de geleceğini bildirdi.

Reklamı Geç