Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EROL KAYA VE ÇAKIROĞLU’NDAN UBEO VE ESSİAD’A ZİYARET..

Referandum çalışmaları kapsamında Ümraniye

Referandum çalışmaları kapsamında Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile ESSİAD’ı ziyaret edip esnaf ve işadamlarıyla bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’ın önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

erol kaya ümraniye bakkallar ve essiad ziyaret 4Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve partililerle birlikte saha çalışmaları yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ı ziyaret edip 16 Nisan için destek istedi. Ümraniye Bakkallar Odası’nda Başkan Resul Taşcı ve bakkal esnafını dinleyen Kaya ve beraberindekiler daha sonra ESSİAD toplantı salonunda sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldiler.

erol kaya ümraniye bakkallar ve essiad ziyaret 3ESSİAD’daki toplantının açılış konuşmasını Dernek Başkanı Necmettin Sarı yaptı. Eski Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya’yı bölge insanı olarak yakından tanıdıklarını kaydeden Sarı, sanayici ve işadamları olarak 16 Nisan’ın ülkemiz için en verimli şekilde neticelenmesini istediklerini kaydetti.

erol kaya ümraniye bakkallar ve essiad ziyaret 2Esnaf ve işadamlarına hitaben konuşan Erol Kaya da, referandumdan çıkacak her türlü sonucun millet iradesi olacağını ve sandığa her kesimin saygı duyması gerektiğini kaydetti. 16 Nisan’ın Türkiye için her açıdan önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kaya, “Esnafından işadamına, memurundan işçisine kadar herkesi yakından ilgilendiren yeni sistem, daha güçlü Türkiye’yi hep birlikte oluşturmamız için önümüzü açacak ve yürütmenin elini güçlendirecektir” dedi.

erol kaya ümraniye bakkallar ve essiad ziyaret 5Ekonominin yeni sistemle daha sağlam temellere oturacağını kaydeden Kaya, “Güven ve istikrar yeni sistemde çok daha sağlam temellere dayanacağı için ekonomimiz de ve haliyle sizlerin işleri de çok daha verimli olacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

erol kaya ümraniye bakkallar ve essiad ziyaret 1

Reklamı Geç