Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDİNÇ ERTUĞRUL; “ÇEKMEKÖY’DE HEDEF YÜKSELTİYORUZ”

Yerel basın mensuplarıyla bir

Yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, Ak Parti ve CHP’nin ortak olduğunu iddia ederek; “Çekmeköy’de gerçek muhalefeti artık MHP yapacak” dedi.

erdincmhpcek2Çekmeköy’de yeni ilçe binasına taşınan MHP teşkilatı, çalışmalarına hız veriyor. Yerel basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluşan İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, daha aktif bir zenci porn dönemin işaretini verdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongreye de değinen Ertuğrul, “Yeni ilçe merkezimiz ile büyük değişimi başlattık. MHP’de artık ben değil biz dönemi olacaktır. Çekmeköy’ü, Çekmeköylüler yönetecektir. Çekmeköy’ün menfaatleri doğrultusunda kongremizden sonra daha aktif ve yoğun bir muhalefeti tüm halkımız görecektir” şeklinde konuştu.

erdincmhpcek1Çekmeköy’ün 19 mahallesinin tamamında en az 15’e kişilik ekipler halinde teşkilatlandıklarını kaydeden Erdinç Ertuğrul, “Teşkilatlanmamızı tamamladık. Artık çalışma zamanıdır. 7/24 halkımızın arasında olup, sokaktaki vatandaşımızın bize gösterdiği rotada çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Genç bir ekiple ciddi bir vizyon değişikliğine gittiklerini kaydeden Ertuğrul, “Çok ciddi isimlerle ciddi bir yapılanma içerisine girdik ve Çekmeköy’de siyasetin kaderini artık biz belirleyeceğiz” dedi.

erdincmhpcek3Gerçek muhalefeti MHP’nin yapacağını da kaydeden Erdinç Ertuğrul, Ak Parti ve CHP’yi iş ortaklığı yapmakla suçladı. “Belediye meclisine bakın meclis üyelerinin büyük bir bölümü neden müteahhit?” diye soran Ertuğrul, imar rantını işaret ederek; “Neden bir esnaf bu mecliste temsil edilmez” diye sordu. AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinin ortak olduklarını iddia eden seks hikayeleri Ertuğrul, “Ak Parti kongresi sonrasında ilçede ciddi çatlaklar olacak. CHP derseniz zaten ortada. İşte bu noktada biz MHP olarak önemli bir görevi üstlenip Çekmeköy’ün geleceği için üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın” dedi. Erdinç Ertuğrul, kendisinin ne iş teklifleri ne de rant göstergeleri ile siyasi duruşundan vazgeçirilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Reklamı Geç