Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAF DOSTU BAŞKAN MEHMET YILDIZ; “SADECE İŞİMİZİ YAPIYORUZ…”

Malum pandemi sürecinde devletimizin

Malum pandemi sürecinde devletimizin almış olduğu bir dizi önlem ve ekonomik tedbir kararlarının başında esnaf destek paketleri geliyor. Esnafa ekonomik destek kredilerinin başladığı 31 Mart’tan bugüne geçen süreçte İstanbul’daki ilçeler arasında 12 milyon 400 bin TL ile en çok kredi veren Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi birinci sırada yer almayı başardı. Esnaf dostu başkan Mehmet Yıldız, “Her zaman olduğu gibi sadece işimizi yapıyoruz” dedi.

Devletimizin sunmuş olduğu imkan ve desteklerin yerine ulaşmasında esnaf ve sanatkarına her zaman sahip çıkan Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, koronavirüs sürecinde de İstanbul’un en çok kredi veren kooperatifi unvanına sahip oldu. İstanbul’da faaliyet gösteren 39 ilçedeki esnaf kooperatifleri arasında birinci olan Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi, esnafına sağlamış olduğu 12 milyon 400 bin liralık kredi miktarıyla en üst sırada yer aldı. Pandemi sürecinde etkilenen esnafın başvuruları sonucu toplamda 548 dosyaya kredi çıkarılan kooperatifte 121 esnafın dosyası ise sırada işlem görüyor. Kooperatif ortağı 1.180 esnafın Nisan, Mayıs ve Haziran ayı kredi ödemelerine de alınan talep sonucu 3 ay erteleme kolaylığı sağlandı.

Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, yaptığı değerlendirmede; “Esnaf ve sanatkarımızın işini kolaylaştırmak adına, diğer tüm kooperatiflerimiz gibi bizler de üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. Pandemi gibi zor günlerin yaşandığı bu süreçte; devletimizin sunduğu esnaf destek kredilerinin ve diğer imkanların yerli yerine ulaşması hususunda ekip halinde çalışmalarımıza hiç ara vermeksizin devam ettik. Ekonomimizin ana çarkını döndüren esnaf ve sanatkarımızın bu zor günleri atlatabilmesi adına; kooperatif ortağı esnaf ve sanatkarımızın taleplerini almak, dosyalarını oluşturmak, gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapıp ilgili bankaya ulaştırmak ve tüm takipleri yapmak için her zamanki gibi canla başla çalıştık” dedi.

Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığı ile gerek geçmiş yıllarda gerekse bu süreçte destek kredisi alan esnaf ve sanatkarlar da aldıkları hizmet karşılığında memnuniyetini dile getiriyor.   

Reklamı Geç