Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAF DOSTU GÜLLÜCE’DEN ÜMRANİYE ESNAF ODASI’NA ZİYARET..

Beraberinde Ak Parti İlçe

Beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile birlikte Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden eski Çevre Bakanı İdris Güllüce, hem esnafın talep ve beklentilerini dinledi hem de önümüzdeki referandum sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Mehmet Özdil’in esnaf yararına hizmetler üretmek için gece gündüz demeden çalıştığına şahit olduğunu ifade eden Bakan Güllüce, “Mehmet Başkan esnaf için koşuşturduğunun onda birini kendi işi için yapsa çok büyük zengin olurdu” sözleriyle salondakileri tebessüm ettirdi.

güllüce ümraniye esnaf odası 2Önceki dönem Çevre Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve Oda üyesi esnafları yerinde ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Esnafın her türlü derdi ve sorununa Ak Parti iktidarının çare olduğunu söyleyen Güllüce, “Milli gelirin 2.500 dolardan 10 bin dolara çıkarıldığı Ak Parti iktidarı sürecinde çok iş yapıldı ama yetmez diyoruz. Şimdi yeni bir atılım için geçmişte ikide bir elimize ve ayağımıza takılmak istenen prangalardan kurtulup milletimizle birlikte daha büyük Türkiye’ye doğru yol almak için sizlerin huzurundayız” şeklinde konuştu.

güllüce ümraniye esnaf odası 4Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil’in esnaf yararına hizmetler üretmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığına şahit olduğunu ifade eden Güllüce, “Mehmet Başkan yaptığı bu koşuşturmacanın onda birini kendi özel işlerine yapmış olsa çok büyük zengin olurdu” sözleriyle salondaki katılımcıların tebessüm etmesine neden oldu.

güllüce ümraniye esnaf odası 1Güllüce’nin bakanlığı döneminde esnafın derdi ve sorunuyla yakından ilgilendiğini anlatan Oda Başkanı Mehmet Özdil de, “Sayın Bakanımız Güllüce tam bir esnaf dostu ve esnafımızın ağabeyidir. Esnafımızın taliplerine ilişkin olarak kendisine ilettiğimiz tüm konularda mutlaka bir çözüm yolu bulmuş ya da göstermiştir. Ben Oda üyesi esnafımız adına kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

güllüce ümraniye esnaf odası 3Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu da yaptığı selamlama konuşmasında, iktidar partisi olarak esnafa büyük önem verdiklerinin altını çizdi ve yeni süreçte Türkiye’nin her açıdan çok daha müreffeh bir ülke olacağını dile getirdi.

güllüce ümraniye esnaf odası 5

Reklamı Geç