Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAF YARARINA AVANTAJLI HİZMETLER HIZ KESMİYOR…

Esnaf yararına anlaşmalara imza

Esnaf yararına anlaşmalara imza atarak sürpriz indirim kampanyalarıyla ticari hayata canlılık kazandıran Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Uzenergy ile yaptığı protokolle esnafa yüzde 15’lere varan indirimlerle elektrik kullanma imkânı sağlayacak.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 7Türkiye genelindeki esnaf odaları arasında performansıyla fark yaratan bir hizmet taktiği sergileyen Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oda olarak; esnafın yararına sayısız hizmetler sağlayan Başkan Özdil ve ekibi, özel kurum ve kuruluşlarla yaptığı indirimli avantajlarla ticari yaşama hareket kazandırıyor. Sağlıktan eğitime, giyimden gıdaya birçok konuda indirimli anlaşmaları esnafa sunan Başkan Özdil’in son anlaşması enerji alanında oldu.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 6Özellikle yüksek gelen elektrik faturalarını dikkate alan Özdil, sorunu çözmek için Uzenergy Dış Tic A.Ş. ile masaya oturdu ve sürpriz bir anlaşma sağlayarak esnaf lehine önemli avantajlar sağladı. Uzenergy Genel Müdürü Hüseyin Uzun, Satış Yönetmeni Muammer Kavakoğlu ve Enerji Satış Uzmanı Bülent Küçükler ile yapılan görüşme sonrası esnafa yüzde 15 indirimli elektrik tedariki konusunda anlaşmaya varıldı. Ümraniye Esnaf Odası’nda yapılan toplantı sonunda Uzenergy ile protokol imzalandı.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 5Esnafı sevindiren anlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Mehmet Özdil; “Esnafımızın çeşitli sıkıntılar içerisinde olduğunu biliyor ve bunu yetkililere her fırsatta aktarıyoruz. Bir taraftan, yetkililerden destek bulmaya çalışırken diğer taraftan da biz oda yönetimi olarak ne yapabileceğimiz, nasıl çözüm üretebileceğimiz konusunda araştırmalar yapıyoruz. Bunun için bir çok kurum ve kuruluşlarla indirimli hizmet anlaşmaları yapmaya başladık. Bugün de, özellikle yüksek elektrik faturaları yüzünden zor durumda olan esnafımızı rahatlatacak bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşmayla esnafımız elektriğini yüzde 15 daha az ödeyecek. Amacımız, ilk önce esnaflarımıza ve sonra da şirketlerimize, şahıslara daha sonra da evlere yüzde 15 indirimli elektrik alımını sağlamak” dedi.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 8Uzenergy Genel Müdürü Hüseyin Uzun, firma olarak hedeflerini; “Müşterilerinin istekleri ve problemlerini bekleneni hızlı ve istenilen şekilde yerine getirmek, sorunlara zamanında ve kabul edilebilir çözümler sunduklarını ve ayrıca müşterilerine, karşılaşılan istek ve problemlerin gelecekte yol açabileceği sorunların önlenmesi açısından kendisine çözüm stratejileri belirlemek” şeklinde açıkladı. Türkiye için ‘çevreye duyarlı enerji kaynakları’ ilkesinden hareket ederek, değerlerimizden taviz vermeden, kesintisiz, kaliteli, ucuz ve güvenli enerji sunmayı vizyon edindiklerini belirten Hüseyin Uzun, protokolde yer alan anlaşmayla ilgili de bilgiler verdi.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 4Normalde, servis edilen elektrik bedelinin kilovat saatinin 0,219 kuruş olduğuna dikkat çeken Hüseyin Uzun: “Ümraniye Esnaf Odası üyelerine ise elektrik kilovat saatini 0,189 kuruşa indiriyoruz. Yani, 1000 TL fatura ödeyen bir abone, aylık karı, 103,26 TL’ye düşecek. Ayrıca, tarife bedelini de düşürdüğümüz için faturalara yansıtılan fonlar ve vergiler de otomatikman düşmüş olacak.  Bir de üstüne üstlük, bir yıl süreyle hiç zam yapmayacağımızı taahhüt ediyoruz. Bunlarla birlikte hesaplarsak aylık faturalardan toplamda yüzde 15 gibi bir indirim sağlamış oluyoruz. Bu da tüketiciye yıllık 1.239,15 TL kazanç tutarı sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

umraniye esnaf uz enerji anlasma 1

Reklamı Geç