Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD GELENEKSEL İFTARI YİNE YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ın geleneksel iftarı bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti.

essiadiftargelnk24ESSİAD’ın bu seneki iftar yemeği yine Çavuşbaşı Kasrı’nda yapıldı. Özel bir televizyon kanalından canlı yayınlanan gecenin açılış konuşmasını aynı zamanda ESSİAD Yöneticisi de olan Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı yaptı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Taşcı, “Paylaşım ayı Ramazan dilerim tüm insanlığa hoşgörü ve kardeşlik getirir” dedi. Türk ekonomisinin önemli çarklarından olan küçük esnafın korunması gerektiği yönünde önemli mesajlar veren Taşcı; “Bir bakkal esnafı olarak alışverişinizi mahalle bakkalından yapmanızı istiyorum” dedi.

essiadiftargelnk6Gecede ev sahibi olarak bir selamlama konuşması yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da her sene böyle güzel iftar sofralarında buluşmayı diledi. “Geçen sene yine bu sofrada beraber iftar yaptık ve bu yıl da nasip oldu yine bir araya geldik” diyen Sarı; “Ramazan’ın dayanışma ve paylaşma ruhunu dilerim hep birlikte yaşamaya devam ederiz” dedi. ESSİAD olarak her geçen gün büyüyen bir aile olduklarına dikkat çeken Sarı; “Sizler bize güç vermeye devam ettikçe ESSİAD büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

essiadiftargelnk4Açık havada gerçekleşen iftarda birer konuşma yapan Faik Yılmaz, Mahmut Ekşi ve Mehmet Yeşilyurt da yine Ramazan’ın önemine vurgu yapan konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdiler. “Ülkemiz yine zor günlerden geçiyor” diyen Mahmut Ekşi, “Bu birliktelik sayesinde yine zor günlerin üstesinden geleceğiz” dedi. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ise “Küçük olmadan büyük olunmaz. Esnafın küçüğü büyüğü olmaz. Esnaf, işadamı ve sanayici bu ülkenin can damarıdır” dedi. Mehmet Yeşilyurt da esnaf ve sanayicinin ülke ekonomisi için son derece önemli unsurlar olduğuna işaret etti.

essiadiftargelnk5Yoğun katılımla gerçekleşen iftar davetine; İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Tarık Aksar, ESSİAD Yöneticisi Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Üsküdar ve Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, Ümraniye Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Özdil, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, Ümraniye Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, İşadamları Mahmut Ekşi, Mehmet Yeşilyurt, Abdullah Gelgeç, Kamil Özkanca, Hakan Narmanlı, Serkan Kalkan, Osman Bayat, Abdullah Vatan, Murat Daşdemir, Av. Özgür Kip, Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Gülali Alagöz, Ali Abbas Coşkun ve Yalçın Demirkol gibi pek çok isim katıldı.

essiadiftargelnk3

essiadiftargelnk25

essiadiftargelnk23

essiadiftargelnk22

essiadiftargelnk21

essiadiftargelnk20

essiadiftargelnk19

essiadiftargelnk18

essiadiftargelnk17

essiadiftargelnk16

essiadiftargelnk15

essiadiftargelnk14

essiadiftargelnk13

essiadiftargelnk12

essiadiftargelnk11

essiadiftargelnk10

essiadiftargelnk8

essiadiftargelnk7

essiadiftargelnk2

essiadiftargelnk1

 

 

Reklamı Geç