Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD İFTARI BU YIL DA BULUŞTURDU…

Merkezi Ümraniye’de bulunan İstanbul

Merkezi Ümraniye’de bulunan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, geleneksel hale getirdiği bu yılki iftar daveti ile yine bölge kamuoyunun önemli simalarını bir araya getirdi.

essiift17Bölgemizin tanınmış işadamlarından Başkan Necmettin Sarı yönetimindeki ESSİAD‘ın her yıl Ramazan ayının ikinci Perşembe akşamı düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Çavuşbaşı Kasrı’ndaki iftara sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyaset ve iş dünyasından bir çok isim katıldı. Gecede konuklara hitap eden Başkan Necmettin Sarı, ülke ve millet olarak önemli bir süreçten geçtiğimizi hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. İşdünyasının ve STK’ların toplumun önemli değerleri olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “ESSİAD olarak bölgemize ve kamuoyuna duyarlı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

essiift12Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı da, işadamlarına seslenerek; “İster işadamı, ister bürokrat isterseniz sanatçı ve siyasetçi olun ama bakkal esnafına sahip çıkın. Mahallenizdeki bakkaldan alışveriş yaparak esnafımızı ayakta tutun” çağrısı yaptı. Ramazan’ın önemine işaret eden Taşcı, “Dostluk ve paylaşım ayı Ramazan’ın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. İftar davetine katılan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve  Hakan Karataş da birer konuşma yaparak konukları selamladılar. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın selamını davetlilere ileten Küçükkapdan, birlik ve beraberlik ayı Ramazan’ın herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.

essiift4Ümraniye eski ilçe milli eğitim müdürü İlyas Tekin’in dua ettirdiği iftara; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Hakan Karataş, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü, Ümraniye Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Ümraniye Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Özdil, KAI Başkanı Tuncay Uzunkaya, CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sacit Eyüboğlu, Rumeliler Dernek Başkanı Fuat Dönmez, İstanbul Büfeciler Odası Başkanı Mustafa Şimşek, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, SS. Dudullu Üsküdar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, Rizeliler Birliği Başkanı Necmettin Birinci, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, İşadamları Murat Daşdemir, Şeref Çelebi, Mehmet Yeşilyurt, Tuncay Şimşek, Kamil Özkanca, Hakan Narmanlı, Avukat Özgür Kip, Çakmakspor Kulübü başkanı Seyfullah Arslantürk, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda tanıdık sima katıldı.

essiift14ESSİAD yönetim kurulunun tam kadro iştirak edip gecede sahneye çıkarak fotoğraf verdiği yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Son derece nezih bir ortamda gerçekleşen iftarda fasıl eşliğinde muhteşem bir atmosferi paylaşan davetliler, ESSİAD’ın dört dörtlük organizasyonu ile güzel bir Ramazan akşamı yaşadı.

essiift8

essiift9

essiift20

essiift19

essiift18

essiift16

essiift15

essiift13

essiift11

essiift10

 

essiift5

essiift7

essiift6

essiift3

essiift2essiift1

 

 

Reklamı Geç