Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİYOR..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren sanayici işadamı Necmettin Sarı yönetimindeki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’da yeni bir hareketli dönem başlıyor. Dernek yöneticileri ile birlikte üye ziyaretleri gerçekleştirerek sahada daha etkin ve daha verimli çalışmalar için fikir ve düşünceler toplayan Başkan Necmettin Sarı, “Her üyemizin ve yöneticimizin görüş, düşünce ve önerileri bizim için yol gösterici olmaya devam edecek. ESSİAD ailesi kendi içindeki birlik ve beraberliği ile topluma önemli katma değer sunan bir değerdir” dedi.

Çalışmalar kapsamında ilk ziyaret ESSİAD yöneticisi Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert’e gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, “Bu ziyaretlerimizde üyelerimizin bizden talep ve beklentilerini yerinde dinleyeceğiz ve bundan sonraki çalışma rotamızı bu minvalde belirleyeceğiz. Derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahada daha etkin ve daha güçlü çalışmalar yapmaya devam edecek. Sanayici, esnaf ve işadamlarımızın istek ve taleplerini yetkililerimize iletip çözüm yolları bulmaya devam edeceğiz” dedi.

Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert de yaptığı konuşmada; ESSİAD ailesinin bir bireyi olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi ve “Başkanımız Necmettin Sarı ve ekibinin çalışmalarına destek olmak, yol gösterici fikirler vermek ve çalışmalarda bizzat görev almak bizler için onurdur” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç