Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD VE BAKKALLAR ODASI’NDAN KAHVALTILI KAYNAŞMA TOPLANTISI..

Ümraniye’de faaliyet gösteren ESSİAD

Ümraniye’de faaliyet gösteren ESSİAD ve Bakkal Odası’nın birlikte düzenlediği kahvaltılı kaynaşma toplantısı bölgenin önde gelen bir çok sanayici ve işadamı ile sivil toplum kuruluşu temsilcisini biraraya getirdi.

essiadkahvaltıblsm7Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ile Ümraniye Bakkallar Odası’nın birlikte organize ettiği kahvaltılı kaynaşma toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ümraniye’de faaliyet gösteren dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıya; ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, SGM Bölge Müdürü Coşkun Bilgin, Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Rizeliler Birliği Başkanı Necmettin Birinci, İşadamları Şeref Çelebi, Murat Daşdemir, Osman Kara, Kamil Özkanca, Ak Parti İlçe Yöneticisi Metin Çakmak, Avukat Özgür Kip, Muhtarlardan Temel Mert ve daha birçok isim katıldı.

essiadkahvaltıblsm3Yoğun katılım yaşanan toplantının açılış konuşmasını yapan Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, bölge esnafı ve işadamları olarak bu tür kaynaşma ve birlikteliği artıran organizasyonlara önem verdiklerini kaydetti. İstişare ve diyalog kanallarının güçlendirilmesiyle esnafın daha etkin ve verimli kılınacağının altını çizen Taşcı, “Birlikten kuvvet doğar sözü hepimiz için geçerlidir. Esnafımızın sesinin daha gür çıkması ve haklarını araması için bu birlikteliklere her zaman ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. SGM Bölge Müdürü Coşkun Bilgin de, sosyal güvenlik konusunda her zaman iş dünyasına yardımcı olduklarını ifade etti.

essiadkahvaltıblsm4ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da bir konuşma yaparak; “Türkiye’de bir ilk olma misyonunu üstlenen derneğimiz esnaf ve sanatkarımızla işadamlarımızı tek çatı altında toplayıp, onların sesini duyuran tek sivil toplum kuruluşudur” dedi. Esnaf ve işadamlarının ortak sorunlarını çeşitli ortamlarda yetkililere ileterek çözüme yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Sarı, “Bu ülkenin gelişimine katma değer sağlayan sanayicisi ve yatırımcısı ekonominin can damarıdır. Bizler üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz ve hiçbir zaman birlikten kopmayacağız” şeklinde konuştu.

essiadkahvaltıblsm3

essiadkahvaltıblsm5

essiadkahvaltıblsm6

essiadkahvaltıblsm2

Reklamı Geç