Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YA YEŞİL IŞIK..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, 24 Aralık’ta kongreye gitme kararı aldı. Kahvaltılı toplantıda yönetim ve üyelerle bir araya gelip durum değerlendirmesi yapan Başkan Necmettin Sarı, yeni döneme ilişkin önemli işaretler verdi.

essiad genel kurulu gidiyor 1Aralarında Ümraniye’de faaliyet gösteren Bakkallar Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası gibi pek çok kurumun yer aldığı Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, 24 Aralık’ta kongreye gitme kararı aldı. ESSİAD Ailesi ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelip durum değerlendirmesi yapan Başkan Necmettin Sarı, önemli açıklamalar yaptı. Yeni dönemde yönetimin de uygun gördüğü başka bir arkadaşının göreve talip olması halinde, hizmet yarışı bayrağını teslim etmekten onur duyacağını söyleyen Başkan Sarı’ya, ESSİAD yönetimi birlikte yola devam etme yönünde taleplerde bulundular.

essiad genel kurulu gidiyor 2Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşcı, Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız gibi ESSİAD kurucusu isimlerin katıldığı toplantıda Başkan Necmettin Sarı’nın hizmet yarışı bayrağını yenilikçi ve açılımcı bir vizyonla taşımaya devam etmesi yönünde sonuçlar ortaya çıktı.

essiad genel kurulu gidiyor 3Bugüne kadar vatanına ve milletine bağlı her görüşten ve her kesimden tüm siyasi düşüncelere eşit mesafede durup, olması gereken seviyeyi koruduklarını kaydeden Başkan Necmettin Sarı, “Siyasi ayağımızın yetersizliği nedeniyle bazı noktalarda belki istenilen seviyeyi yakalayamadık ama ticaret ve iş dünyasının sesi olma hedefini tutturan bir sivil toplum kuruluşu olabildiğimize inanıyorum. Yönetimiyle ve üyeleriyle ESSİAD, kararlı çizgisini hiçbir zaman bozmadı. Yeri geldi belki kıyıda durduk fakat bölgenin her zaman aranılan sivil toplum örgütü olduk. Bünyesinde barındırdığı kurum ve kuruluşlarla saygınlığını her geçen gün daha da arttıran ESSİAD, yöne dönemde de gücüne güç katmak için çalışacaktır. Bu noktada yönetimimizin de uygun görüp önermesi halinde göreve talip olacak her bir arkadaşımıza bu bayrağı teslim etmekten mutluluk duyarım. Her hangi bir öneri olmaması halinde ise bu görevi bugüne kadar yol yürüdüğüm arkadaşlarım başta olmak üzere aramıza katacağımız yeni arkadaşlarımızla birlikte devam ettirmekten de ayrı bir onur duyarım” dedi.

essiad genel kurulu gidiyor 4Daha sonra görüş, düşünce ve önerilerini sunan ESSİAD yöneticileri, bugüne kadar zaman zaman pasif dönemler yaşansa da yeni dönemde açılımcı ve yenilikçi bir vizyonla bunların aşılacağını ve Başkan Necmettin Sarı’nın farklı isimlerin de yer alacağı yeni yönetimle derneğin gücüne güç katacağını ifade ettiler. Başkan Sarı’nın ESSİAD’ın çizgisini hiçbir şekilde sapmalara uğratmadan bugünlere taşıdığını dile getiren Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, 120 kişiden oluşan üye sayısının daha da artırılması için üye aidatlarının düşürülmesi gerektiğini ve 25 kişilik yönetimin de 15 kişiye kadar düşürülmesinde fayda olacağını ifade etti.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız ve Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert de, Başkan Necmettin Sarı’nın oluşturacağı yeni bir vizyonla ESSİAD’ın daha güzel yarınlara yürüyeceğini dile getirdiler.

Reklamı Geç