Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN AK PARTİ, CHP, İYİ PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ…

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ın bölgede başlatmış olduğu kurum ve kuruluş ziyaretleri devam ediyor. Belediye, Kaymakamlık, Emniyet, SGM, Tapu ve Esnaf Odası’ndan sonra siyasi partileri ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

ESSİAD’ın Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ziyaretinde, 20 Şubat’ta Ümraniye Nikah Sarayı’nda düzenlenecek olan kişisel verileri koruma kanunu hakkındaki bilgilendirme seminerine davetiyesi verildi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulla yönetimini yenilediğini anlatan Başkan Necmettin Sarı, “Bütün siyasilere eşit mesafede bir anlayışı benimsiyoruz. Bünyemizde esnaf, sanayici, işadamı velhasıl ticaret erbapları yer alıyor. Tek derdimiz ülke ekonomisine katkı sağlamak. Bu yolda sorun ve sıkıntılarımızı siz yöneticilerimiz aracılığı ile yetkililerimize aktarmak derneğimizin asli görevi” dedi. Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

ESSİAD’ın siyasi partilerdeki ikinci durağı CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı oldu. Geçtiğimiz haftalarda kongresini yaparak başkan değişimine giden CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nü ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, yeni ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Başbaşa süren toplantıda bölgesel manada yerel konular ele alındı. 20 Şubat’taki seminerin davetiyesini de takdim ederek ESSİAD hakkında bilgiler veren Başkan Necmettin Sarı, “Bütün siyasi parti teşkilatları ile yakın diyaloglar içerisinde olmak istiyoruz. Üyelerimizin taleplerini sizler aracılığı ile üst makamlara iletip, yapılanların takipçisi oluyoruz” dedi. CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yenilenen ESSİAD yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, Başkan Yüksel Karaçam ve ilçe yöneticileri ile istişarelerde bulundular ve 20 Şubat’taki seminerin davetiyesini takdim ettiler. Siyasi parti ilçe başkanlıklarının toplumun sesini duyurabildikleri ilk makamlar olduğunu kaydeden Necmettin Sarı, “Bizler de birer sivil toplum örgütü olarak sizlerle vatandaşın talepleri doğrultusunda diyalog içerisinde olacağız” şeklinde konuştu. İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da yaptığı konuşmada toplumun her kesimini kucaklayan ve halkın taleplerine cevap veren bir yönetim anlayışı için mücadele verdiklerini kaydetti. Karaçam, ESSİAD yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetimin bölgeye ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

ESSİAD’ın son siyasi parti durağı MHP oldu. MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır ve yönetimini ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yöneticiler, hem 20 Şubat’taki seminerin davetiyesini takdim ettiler hem de çeşitli konularda istişarelerde bulundular. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, derneğin yapısı ve işleyişine yönelik bilgiler sundu. MHP İlçe Başkanı Adnan Çakır da yeni ESSİAD yönetiminin hayırlı olmasını diledi.

Reklamı Geç