Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN CHP’YE İSTİŞARE ZİYARETİ…

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ekonomi başta olmak üzere çeşitli konulara yönelik istişarelerde bulundu.

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, kamuoyunun nabzını tutan saha çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ile ekonomi başta olmak üzere çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Ümraniye gündemi ve ülke meselelerinin de konuşulduğu sohbet havasındaki ziyaret programında konuklarına teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, parti olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve esnafından işadamına, sokağın ekonomik krizden fazlasıyla etkilendiğini gördüklerini kaydetti. Vatandaşın dertli olduğunu anlatan Kızılkaya, “Yeni yılla birlikte gelen son elektrik ve doğalgaz faturaları, zaten perişan olan vatandaşın belini hepten bükmüş durumda. Güven ve istikrar mutlaka sağlanmalı ve insanımız rahat bir nefes almalı” şeklinde konuştu.

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da ziyarette yaptığı değerlendirmede, bünyesinde hem esnaf, hem sanatkar hem de sanayici ve işadamlarının bulunduğu bir sivil toplum kuruluşu olarak; herkesin talep ve beklentilerini yetkililere iletmeye çalıştıklarını kaydetti. Piyasaların son derece sıkıntılı olduğunu ifade eden Başkan Sarı, iş dünyasına yönelik teşvik ve destek paketlerinin artırılması, her alanda üretimin birinci öncelik haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Reklamı Geç