Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’DAN YILDIRIM’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ..

Geçtiğimiz 31 Mart yerel

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Ümraniye’nin yeni belediye başkanı İsmet Yıldırım’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi de Başkan İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dedi.

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri Ümraniye’nin yeni belediye başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini iletti ve yeni dönemde başarılar diledi. Bölgenin sanayici ve işadamlarından oluşan ESSİAD yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diye getiren Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’nin yeni dönemde elbirliği ile kalkınacağını ve daha da güzelleşeceğini ifade etti. İşadamlarının talep ve beklentilerine her zaman açık olacaklarını vurgulayan Başkan Yıldırım, birliktelik mesajı verdi.

Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette ESSİAD Başkanı Necmettin Yıldırım da yaptığı konuşmada, sanayici ve işadamlarının devlet tarafından daha fazla desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Ekonomik krizle ancak topyekun mücadele ile başa çıkılacağını ifade eden Necmettin Sarı, “Hepimiz bu gemideyiz ve herkes üzerine düşeni yapmalı” şeklinde konuştu. Hayırlı olsun ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Aynı zamanda ESSİAD yöneticisi de olan Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşcı ile Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert de ziyarete katılanlar arasındaydı.

Reklamı Geç