Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’IN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ YİNE BEREKETLE DOLDU TAŞTI..

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği ile bu sene de siyasetten iş dünyasına bölgenin ileri gelen isimlerini ağırladı.

YEREL GAZETE / Kısa adı ESSİAD olan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği, her yıl düzenlediği geleneksel iftar davetini bu yıl da Çavuşbaşı Kasrı’nda verdi. Siyasetten iş dünyasına bölgemizden tanınmış pek çok ismin katıldığı iftarda konuşan Başkan Necmettin Sarı, “ESSİAD Ailesi sizlerden aldığı destek ve güçlü büyümeye devam ediyor” dedi.

ESSİAD’ın her sene iftar ve çeşitli vesilelerle bölgenin saygın isimlerini bir araya getirdiğini ifade eden Necmettin Sarı, “Siz dostlarımızla dayanışma içerisinde olmak bizlere mutluluk veriyor. İyi ki ESSİAD’ın sizler gibi birbirinden değerli aile bireyleri var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

CHP’nin önde gelen ismi Milletvekili Akif Hamza Çebi, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cahit Barutcu, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, SGM Müdürü Olkan Uzman, CHP Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özgür Üreten, Murat Cirav, Murat Daşdemir, Özgür Kip, Kamil Özkanca ve Nurkal Dedetaş, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Halil Dalçık, Atatürk Mahallesi Muhtarı Temel Mert, İşadamları; Şeref Çelebi, Mustafa Birol Kalyoncu, Mahmut Ekşi, Mehmet Yeşilyurt, Hüseyin Söğüt, Cuma Örkçü, Ali Fuat Çakmakçı, Adnan Kopuz, Nihat İbrahimağaoğlu ve daha pek çok ismin katıldığı iftar sofrası oldukça bereketli geçti.

İftar sonrası hep birlikte duaların edildiği gecede konuşan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da ESSİAD’ın Ümraniye’deki dostluk ve dayanışma adresi olduğunu kaydetti. Yine bölgemizin önde gelen işadamlarından Mahmut Ekşi de Ramazan ayının önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. ESSİAD’ın birbirinden saygın isimleri her Ramazan ayında bir araya getirdiğine işaret eden Mahmut Ekşi, “Dernek Başkanımız Sayın Necmettin Sarı ve emek sarfeden ekibini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

CHP’li Akif Hamza Çebi de iftarda yaptığı konuşmada, ESSİAD’ın bölgedeki birlik ve beraberlik merkezi olduğunu kaydetti. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulunu tebrik eden Akif Hamza Çebi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaptı. İftar sonrası ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri sahnede birlikte katılımcıları selamladı.

Reklamı Geç