Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’IN GELENEKSEL İFTARI BU YIL DA DOLU DOLU GEÇTİ..

Kısa adı ESSİAD olan

Kısa adı ESSİAD olan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği’nin Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası ile birlikte Çavuşbaşı Kasrı’nda düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği, bu yıl da dolu dolu geçti.

İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki ESSİAD’ın bu sene de Resul Taşcı Başkanlığındaki Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar yemeği önemli isimleri buluşturdu. İftar davetine katılan konuklara hitap eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, ülke ve millet olarak son derece önemli bir süreçten geçtiğimizi hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. İş dünyası ve STK’ların toplumun önemli değerleri olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “ESSİAD olarak bölgemize ve kamuoyuna duyarlı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ESSİAD’ın iftar davetine; Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, İstanbul Esnaf Odaları Birliği İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, Rizeliler Birliği Başkanı Necmettin Birinci, İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, İşadamları Mahmut Ekşi, Murat Daşdemir, Şeref Çelebi, Mehmet Yeşilyurt, Kamil Özkanca, Hüseyin Gürsu, Nurkal Dedetaş, Ali Okuş, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda tanıdık sima katıldı.

Ümraniye Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, iftar sonrasında esnaf ve işadamlarına seslenerek, küçük esnaf ve sanayicinin zorda olduğunu söyledi. Siyasilere de seslenen Taşcı, “Devlet bize kredi veriyor fakat bankalar buna engel üstüne engel çıkarıyor. Bu duruma çare bulun”  dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan ve İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz da yaptıkları selamlama konuşmasında sanayici ve esnafın ekonomimizin can damarı olduğuna işaret ettiler.

Reklamı Geç