Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’IN GÖRKEMLİ GECESİNE YOĞUN İLGİ YAŞANDI..

Ümraniye Crowne Plaza’da görkemli

Ümraniye Crowne Plaza’da görkemli bir gece düzenleyen Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, renkli bir organizasyona daha imza attı. Siyasetçilerin ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, ekonomisi düzlüğe çıkmış daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

essiad ümraniye gece 7Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’ın gecesine; CHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sipahi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, SGM Ümraniye Müdürü Olkan Uzman, Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, ESSİAD Yöneticileri Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Odası Başkanı Resul Taşcı, İşadamları Özgür Altıparmak, Mahmut Ekşi, Ergün Bekar, Murat Daşdemir, Hüseyin Gülsün, Kamil Özkanca, Mehmet Yeşilyurt, Cuma Örkçü, Özgür Kip ve Erol Diken gibi çok sayıda isim katıldı.

essiad ümraniye gece 1Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Necmettin Sarı, 2008 yılında esnaf ve sanatkarlar ile işadamlarını aynı çatı altında buluşturup, sektörlerin sesi olmak amacıyla kurulan ESSİAD’ın hedefine emin ve kararlı adımlarla yürüdüğünü ifade etti. Bünyesinde Oda, Kooperatif ve hem esnaf hem de sanatkar ve işadamlarını barındıran Türkiye genelindeki bakirkoynet.com tek dernek olduklarını kaydeden Necmettin Sarı, ülke ve millet olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi söyledi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından topyekun bir milletin ayağa kalkarak daha güçlü Türkiye için kararlı bir duruş sergilediğini kaydeden Sarı, “Bizim ötekimiz, berikimiz yok. Hepimiz biriz ve birlikte güçlü Türkiye olma yolunda kararlı duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

essiad ümraniye gece 8Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da konuşmasında ilçenin değerine değer katan üretici esnaf ve sanatkarların önemine vurgu yaptı. Ümraniye’nin özellikle kentsel dönüşüm noktasında İstanbul hatta Türkiye’nin sayılı ilçelerinden biri olduğuna değinen Başkan Hasan Can, “Hepiniz işadamısınız ve bölgenin kalkınması sizler için çok daha anlam ifade ediyor” şeklinde konuştu. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum öncesi yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında bilgilendirme yapan Başkan Can, “Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir” dedi.

essiad ümraniye gece 18Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de konuşmasında, bu tür gecelerde siyaset yapmak yerine gecenin anlam ve önemine işaret eden konuşmalar yapılmasını daha doğru bulduğunu söyledi ve ESSİAD’ın özellikle Başkan Necmettin Sarı ile önemli bir ivme yakalayarak esnaf ve işadamlarının sesi olduğunu ifade etti.

essiad ümraniye gece 16Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da ülke ve referandum gündemine ilişkin kısa bir konuşma yaparken; Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, referanduma değindi ve “16 Nisan günü ‘evet’ verenin de ‘hayır’ diyenin de başımızın üstünde yeri vardır” dedi.

essiad ümraniye gece 24ESSİAD bünyesindeki Odalar adına konuşan Ümraniye Bakkallar ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı da her zamanki gibi küçük esnafın desteklenmesi ve bakkal esnafına sahip çıkılması çağrısında bulundu.

essiad ümraniye gece 25Yine gecenin katılımcılarından bir başka isim CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi de, ülke ekonomisine katma değer katan iş dünyasının durumuna ilişkin tespitlerde bulundu. Dış siyaset ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Hamzaçebi, önemli mesajlar verdi.

essiad ümraniye gece 27

essiad ümraniye gece 26

essiad ümraniye gece 23

essiad ümraniye gece 21

essiad ümraniye gece 22

essiad ümraniye gece 20

essiad ümraniye gece 19

essiad ümraniye gece 17

essiad ümraniye gece 15

essiad ümraniye gece 14

essiad ümraniye gece 13

essiad ümraniye gece 12

essiad ümraniye gece 11

essiad ümraniye gece 10

essiad ümraniye gece 9

essiad ümraniye gece 6

essiad ümraniye gece 5

essiad ümraniye gece 4

essiad ümraniye gece 3

essiad ümraniye gece 2

Reklamı Geç