Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESSİAD’IN RAMAZAN PROGRAMI HAZIR..

Ramazan programı gündemiyle toplanan


esramzpl3Ramazan programı gündemiyle toplanan Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği ESSİAD yönetimi, Quen Hotel’deki nezih akşam yemeğinde buluştu.

İşadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği ESSİAD, yaklaşmakta olan Ramazan ayı programı gündemiyle yaptığı yönetim kurulu toplantısında birçok işadamını güzel bir akşam yemeğinde buluşturdu. Bulgurlu Quen Otel’deki akşam yemeğinde bir araya gelen ESSİAD üyesi işadamları, gecenin konuklarından Hukukçu Profesör Doktor Abdurrahim Karslı’nın sohbeti eşliğinde önemli konuları istişare etme fırsatı buldu. Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, ülke gündemine ve siyasi konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

esramzpl1ESSİAD toplantısının ana gündem konusu yaklaşmakta olan Ramazan ayı olunca Başkan Necmettin Sarı da konuşmasını bu konuda yoğunlaştırdı. Temmuz ayının 10’unda Çavuşbaşı Kasrı’nda bir iftar yemeği programı kararının da alındığı gecede konuşan Başkan Sarı, işadamlarına çağrıda bulunarak kumanya vb. gibi yardımların da ESSİAD aracılığı ile yapılmasını önerdi.

esramzpl4Geceye; ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve Hukukçu Profesör Doktor Abdurrahim Karslı’nın yanı sıra; Marat Daşdemir, Resul Taşcı, Hakan Narmanlı, Özgür Kip, Kamil Özkanca, Tuncay Şimşek ve Temel Mert gibi pek çok işadamı katıldı. Karşılıklı sohbet havasında geçen Bulgurlu Quen Hotel’deki nezih akşam yemeği toplantısı faydalı istişarelerle sona erdi.

esramzpl2

Reklamı Geç