Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EVGÖR MOBİLYA YENİ KONSEPTİYLE TUZLA’DA..

Türk ev mobilyası sektöründe

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hedefliyor. “Yaklaşık 2 milyon TL yatırım yaparak kendi öz sermayemiz ile açtığımız Tuzla mağazası, bundan sonraki yeni satış noktalarımıza da örnek olacak” diyen Evgör Mobilya Yönetici Ortağı Ahmet Ekmen, 2016 yılında da yurt içi ve yurt dışında mağazalaşarak büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

evgör magaza tuzla acilis 14Kurulduğu 2004 yılından bu tarafa mobilya ve aksesuar ürünleriyle yaklaşık 50 bin ailenin evine giren Evgör, büyüme stratejisini “Daha çok noktada, daha çok insana erişim” olarak belirledi. Bu doğrultuda İstanbul’daki yeni mağazasını Tuzla E-5 üzerinde hizmete açan firma, Türkiye genelinde ve perakende satışlarının yoğunluk kazandığı Avrupa Birliği ülkeleri ile Türki Cumhuriyetleri ve Orta Doğu’da ise bayilik veya satış ortaklığı modeli ile büyümeyi hedefliyor.

evgör magaza tuzla acilis 3Facebook’ta 2.2 milyon takipçisi var, online mağazası aylık bir buçuk milyon ziyaret alıyor. İnternet mağazacılığı konusunda sektörünün ilkleri arasında yer alan Evgör Mobilya’nın Facebok’taki sosyal medya hesabını 2.2 milyon kişi takip ediyor. Firma, 6 bini aşkın ürünü bir arada sergilediği Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresi üzerinden, yurt içi ve yurt dışına ürün satışı da gerçekleştiriyor.

evgör magaza tuzla acilis 2Ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veren Evgör mobilyanın ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgor.com.tr sayfasını ziyaret edebilirler.

evgör magaza tuzla acilis 1

Reklamı Geç