Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EYÜBOĞLU VE PARTİLİLERDEN DUDULLU ESNAF KOOPERATİFİ’NE ZİYARET..

S.S. Üsküdar Dudullu Çakmak

S.S. Üsküdar Dudullu Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan ve yöneticilerden esnafın durumuna ilişkin istişarelerde bulunan CHP İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Şenol Berk ve CHP İlçe Başkan Yardımcıları esnafın durumunu konuştular. Kooperatif Yöneticileri Suat Yazıcı, Habip Bice ve Ali Okuş’un da katıldığı ziyaret programında özellikle önümüzdeki zorlu kış sürecinde küçük esnaf için sosyal destekler noktasında neler yapılabileceği konuşuldu.

Pandeminin yarattığı ekonomik darboğaz ve küçük esnafın oldukça sıkıntılı günler geçirdiği dile getirilen toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Nilgün Kaplan, “Yönetime geldiğimiz günden bugüne şükürler olsun, gerek krediler hususunda gerekse diğer hizmetler noktasında kooperatifimizi en üst lige taşıdık. İstikrarlı ve disiplinli yönetim anlayışımız sonucunda Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi il genelinde kredibilitesi en yüksek kurumların arasına girdi. Özellikle pandemi sürecinde ekip olarak gece gündüz demeden esnafımızın taleplerine yetişmeye çalıştık. Elbette hazinenin imkanlarını esnafımıza sunduk ama bu sunumu yaparken hız ve zaman çok önemliydi. Küçük esnaf ve sanatkar ekonomik krizle birlikte iyice küçülmeye gitti ve bir çok esnaf zor bir süreçten geçiyor. Umutlarımız her zamanki gibi yüksek ve bu zorlukların da üstesinden geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul Büyükşehir ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu da yaptığı değerlendirmede sık sık esnaf ziyaretleri yaparak piyasanın nabzını tuttuklarını ve hizmet politikalarını buna göre şekillendirdiklerini ifade etti. Küçük esnafın özellikle fiyat istikrarsızlığı ile daha da kötüye gittiğini gördüklerini ifade eden Eyüboğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerek iş ve işçi bulmada gerekse diğer sosyal yardım ve desteklerle küçük esnafa sahip çıktığını söyledi. CHP Ümraniye Meclis Üyesi Şenol Berk de Ümraniye meclisinde bölge esnafı için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Aynı zamanda Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı da olan Kooperatif Denetim Kurulu Üyesi Suat Yazıcı da yaptığı değerlendirmede ekonomik tablonun iyiye gitmediğini kaydetti. Yazıcı, sektörel kalkınma için eğitimli bir toplumun olmazsa olmazı meslek liselerinin eski haline dönmesi gerektiğini söyledi.

Reklamı Geç