Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FAİZSİZ EV ÇÖZÜMLERİ SUNAN BİRİKİMEVİM ŞİMDİ DE ÜMRANİYE’DE..

Faizsiz finansman alanında hizmet

Faizsiz finansman alanında hizmet veren prestijli markaların başında gelen Birikimevim, üçünçü şubesini 29 Haziran Cumartesi günü Ümraniye’de açtı.

İsteyen herkesin birikimlerini değerlendirerek, geliri oranında aylık taksitlerle hiçbir faiz ödemeden; konut, otomobil, iş yeri veya arsa sahibi olmasını sağlayan Birikimevim; İstanbul’da Gaziosmanpaşa ve Malatya’dan sonra Ümraniye’nın en merkezi lokasyonlarından biri olan Alemdağ Caddesi’nde de şubesini açtı. Kurumsal yapısını ön plana çıkararak dizayn edilen Birikimevim şubesi, bu sistemden yararlanmak isteyen vatandaşları haftanın her günü karşılayıp, profesyonel ekibiyle bilgilendirip, Ümraniye’de herkesi ev ve araba sahibi yapmayı hedefliyor.

İlk Günden Yoğun İlgi

Ümraniye’nin en kalabalık caddelerinden olan Alemdağ Caddesi’nde yapılan açılış, kalabalık bir davetli kitlesiyle gerçekleşti. Daha ilk günden onlarca vatandaş ve çevre esnaf, Birikimevim şubesini ziyaret ederek bilgi aldı ve Birikimevim sistemine dahil oldu.

“Yılların Tecrübesi ve Birikimimizle Fark Yaratacağız”

Açılışı yapan Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Telli şunları söyledi: “Birikimevim olarak, 1989’da kurulan Telli Grup’un yılların getirdiği gayrimenkul, otomotiv ve sigorta sektörlerindeki tecrübe ve birikimlerimizi, faizsiz ev finansmanı alanında değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu sektörde zirveyi hedefliyoruz. Çok kısa sürede bir çok şubemiz de hizmete girecek. Vatandaşlarımızın rahatça mülk sahibi olmalarını sağlayarak herkesi ev ve araba sahibi yapmak istiyoruz.

Birikimevim Hakkında: Birikimevim, Telli Grup şirketler grubuna dahil bir markadır. Telli Grup, 30 yıllık geçmişiyle; otomotiv iş kolunda; Aksam Otomotiv İç ve Dış Tic. A.Ş,  E-ticaret alanında Autogong Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , Sigorta yazılımı ayağında HYS Hasar Yönetim Servis ve Denetim Hizmetleri A.Ş. ,  Geri dönüşüm iş kolunda Ekosistem Geri Dönüşüm Ltd. Şti, gayrimenkul sektöründe ise  Avis Yapı A.Ş. ve İstanbulyap Yapı İnş. Ltd. Şti. markalarıyla faaliyet gösteriyor.

Reklamı Geç