Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FATİH ERBAKAN 27 OCAK’TA ÇEKMEKÖY’DE..

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesi ile bölgenin yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelerek günlerini kutlayan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çekmeköy Yeniden Refah Partisi’nin yeni ilçe başkanı Ömer Zahit Kuvvet, “Çok konuşmayı belki beceremeyiz ama sahada çalışmasını iyi biliriz” şeklinde konuştu. 27 Ocak günü Çekmeköy Spor Kompleksi’nde Genel Başkan Fatih Erbakan’ı ağırlamaya hazırlandıklarını da ifade eden Kuvvet, “Büyük bir buluşmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Çekmeköy’de yeni görevlendirilen ilçe başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve yönetim kurulu arkadaşları bölge yerel basın mensupları ile biraraya gelerek hem geçen hafta kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlçe merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programına İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Akçay, Celal Karataş, Adem Irakın, Mustafa Ebubekir Bilici, Levent Metin, Gökhan Aktaş, Bünyamin Sarıca ve Fatih Uçan ile bölgedeki yerel basın mensupları katıldı.

Gazeteciler günü buluşmasında İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Çekmeköy Spor Kompleksi’nde 27 Ocak günü düzenlenecek programda İstanbul Anadolu Yakası sandık müşahitleri ile ilgili bir toplantıya katılacağını ve bu program ile ilgili çalışmaya yoğunlaştıklarını söyledi.

Yeni dönemde daha fazla istişare ve iletişim halinde olacaklarını kaydeden Kuvvet, “Belki bizden önceki arkadaşlarımız kadar çok konuşmasını fazla beceremeyiz ama biz saha adamıyız ve sahada çok çalışmasını iyi biliriz. Tüm mahallelerde teşkilatlanma çalışmalarımız son aşamada. Toplumun tüm kesimleri ile yakın temasta olacağız. siz basın mensubu arkadaşlarımız ile de sürekli iletişimde bulunacağız. Çekmeköy’de yaklaşık 1.300 üyemiz var ve göreve gelir gelmez ilçe yönetimimiz ile kadın ve gençlik kollarımızı anında oluşturup saha çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Reklamı Geç