Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FENERBAHÇE CAMİASI ÇEKMEKÖY’DE ENGELLİLER İÇİN BULUŞTU..

Dünya Engelliler Günü’nün en

Dünya Engelliler Günü’nün en anlamlı etkinliği Çekmeköy’de gerçekleştirildi. Çekmeköy Belediyesi, Kent Konseyi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy-Sancaktepe-Ümraniye Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen coşkulu programda engelliler ve aileleri unutulmaz bir akşam yaşadı.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 10Çekmeköy Belediyesi, Kent Konseyi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy-Sancaktepe-Ümraniye Temsilciliği, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dünya Engelliler Günü kapsamında Fenerbahçeli oyuncular ve engelli gençler ile aileleri yemekte bir araya getirildi. Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki programa; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Fenerbahçe Temsilciliği Başkanı Abdullah Gelgeç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, CHP Meclis Başkanvekili Gülali Alagöz, SGM Kartal Bölge Müdürü Coşkun Bilgin, Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Uygar Mert Zeybek ve çok sayıda engelli genç ile aileleri katıldı.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 13Programda takımlarının oyuncularıyla tanışma fırsatı bulan engelli gençler büyük mutluluk yaşadı. Futbolcularla sohbet eden engelliler, tuttukları takımın oyuncularıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Şehitler için saygı duruşu ile başlayan programda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından engelli gençlerden ve çocuklardan oluşan dans grubu yöresel oyunlar oynadı. Üsküdar Belediyesi Engelli Korosu ve engelli dans grubunun gösterisi salondakilerin büyük beğenisini topladı.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 9Gecede bir konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programa katılan futbolculara teşekkür etti. Başkan Poyraz, “Bizler yerel yöneticiler olarak Çekmeköy’de sizlerin hayatını kolaylaştırmak için gayret ve mücadele ediyoruz. Çekmeköy’de engelli kardeşlerimiz için özel bir park açtık. Her noktasına engelli kardeşlerimizin rahat ulaşımını sağlayacak ve çok önemli bir park oldu. Özgecan Aslan ismiyle açtığımız engelliler parkı açılışında da o dönemin teknik direktörü ile futbolcular birlikte katılmışlardı” dedi.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 6Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy-Sancaktepe-Ümraniye Temsilciliği Başkanı Abdullah Gelgeç de herkesin bir engelli adayı olduğunu vurguladığı konuşmasında; “Önemli olan sevgi engelimiz olmasın” şeklinde konuştu. Kent Konseyi Başkanı Hatice Sırac da yaptığı konuşmada engelli bireylerin hak ve özgürlüklere daha çok kavuşmaları gerektiğine vurgu yaptı.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 11Programda olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen futbolcu Hasan Ali Kaldırım, “Engelli kardeşlerimizin Engelliler Günü’nü kutluyorum. Tüm engelleri sevgi ile çalışma ile empati ile kaldırılabileceğini düşünüyorum. Bütün insanları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 2Genç futbolcu Uygar Mert Zeybek ise, “Bu tür etkinliklerin çok anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. Çekmeköy Belediyesi’ne bu etkinliğinden dolayı çok teşekkürlerimi sunuyorum. Engelli kardeşlerimizle bir arada olmak onlarla vakit geçirmek çok önemli” dedi.

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 3

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 7

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 12

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 8

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 5

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 1

cekmekoy fenerbahce engelli yemek 4

Reklamı Geç