Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GAZETECİLER CEMİYETİ’NİN BELEDİYE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR..

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Üsküdar Belediyesini ziyaret eden AYGAD yönetimi, bölgeye neler katabileceklerini ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde nasıl çalışacaklarını aktardı.

Gün içerisinde Ataşehir belediyesinden sonra Üsküdar Belediyesine ziyaret gerçekleştiren AYGAD yönetimi, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ve temaslarının devamının geleceğini vurguladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret eden AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ve yönetimi, gazeteciliğin hak ettiği seviyeye gelmesi için çabaladıklarını vurguladı. Ziyareti sırasında konuşan Başkan Işıkdağ, “mesleğimizin değerini düşüren kişilere pirim vermeyeceğiz” dedi.

BAŞKAN TÜRKMEN; MESLEĞİ SİLAH OLARAK KULLANANLAR VAR”

Hilmi Türkmen, “AYGAD gibi gazetecilerin kendilerine yer edinebileceği ve sorunlarını daha rahat duyurabilecekleri bir çatının oluşması önemlidir. Biz yerel yöneticiler olarak bölgemizde gazetecilik faaliyetlerini sürdüren arkadaşlarımıza gerekli desteği her zaman veriyoruz. Fakat bu mesleği silah olarak kullanan ve birçok kişiyi haksız bir şekilde suçlayacak noktada şantaj olarak kullananlarda var. Gazetecilerin de mesleklerine ciddi zarar veriyorlar. Umarım AYGAD bu tarz kişilerin önüne geçer. Çünkü gazetecilerde bizim gibi kamuoyu için çalışıyor. Bu çalışmalarını sürdürürken hakkaniyetli ve gerçekçi olmalılar” diyerek AYGAD’ın yeni yönetimini tebrik etti.

AYGAD BAŞKANI IŞIKDAĞ, BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in gazetecilik mesleğini şantaj olarak kullanmasına tepki gösteren sözlerinden sonra konuşan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, mücadelelerinin gazetecilik mesleğini kötü amaçlar için kullananlara dur demek olduğunun altını çizerek, “ AYGAD’ın olağanüstü genel kurulundan sonar indiğimiz saha çalışmalarında ziyaret edilmedik ilçe bırakmayacağız. Bu bizim yerel yöneticileri ile kaynaşmamızı ve birlikte bölgeye değer katma noktasında koordinasyonlu çalışmamız için önemlidir. Hemen hemen gittiğimiz her ilçede ziyaretlerinde bulunduğumuz yerlerden gazetecilik mesleğini kötü amaçlı kullan kişilerin olduğu yönünde beyanlar karşılaşıyoruz. Aslında AYGAD’ın önemli amaçlarından biride hem gazetecilik mesleğine zarar veren bu tarz kişilerin önüne geçmek hem de liyakat, bilgi ve becerisi olan kişilerin gazetecilik mesleğini icra etmesinin mücadelesini veriyor” diye konuştu.

Reklamı Geç