Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEÇİM SIKINTISINDAKİ VATANDAŞIN YANINDA..

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Beyoğlu Grup Başkanvekili Orhan Alkan’ın sahada halka dokunan sıcak, samimi ve içten temasları devam ediyor. Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde Beyoğlu bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Alkan, bereketi paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Beyoğlu Grup Başkanvekili Orhan Alkan, mübarek Ramazan ayında da halkın içinde olmaya devam ediyor. Beyoğlu bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Alkan ve ekip arkadaşları erzak kolileri dağıttığı vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. Ramazan bereketi, geçim sıkıntısı yaşayan ekonomik krizin etkisindeki vatandaşın bir nebze olsun yüzünü güldürdü.

Zor günlerin mutlaka geçeceğini ifade eden Orhan Alkan, “Dostlukların sevgi ve saygı ile beslendiği mübarek Ramazan Ayının ilk gününde Beyoğlu İlçemizde erzak kolilerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Desteğini esirgemeyen emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur, bedeninizden sağlık eksik olmasın” dedi.

Reklamı Geç