Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEĞE NEFES DÜNYAYA NEFES OLACAK..

11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma
11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’nde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ kampanyası ile fidanlar toprakla buluştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanacağını duyurması ve ‘Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ kampanyasına öncülük etmesiyle bugün Türkiye’nin her köşesinde binlerce fidan toprak ile buluştu. İstanbul Anadolu Yakası’da bulunan fidan dikim etkinlik alanı Şile İlçesi Sofular Köyü’ndeki programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Hava Uçaksavar Er Eğitim Merkez Komutanlığı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar gönüllü olarak katıldı.
Programda gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından toprağa hayat, canlılara nefes olan ülkemizin akciğerleri orman alanlarımızın artırılması için; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde saat tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy ve Şile’de de fidanlar toprakla buluştu. Kaymakam Resul Çelik, etkinliğe katılan öğrenciler ve vatandaşlar ile fidan dikti, ilgi ve alakaları için katılan herkese teşekkür etti.
Programdaki katılımcılarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Resul Çelik, “Katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu kampanya ile yurdumuza her sene binlerce fidan kazandırıyor, geleceğe nefes oluyoruz. Bu vesileyle 11 Kasım’ı Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Reklamı Geç