Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELECEK BİZİZ” DİYEN GÜRKAN KILIÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

CHP Çekmeköy Gençlik Kolları

CHP Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Gürkan Kılıç, “Gelecek Biziz” diyerek çıktığı yolda destek görmeye devam ediyor.

CHP Çekmeköy Gençlik Kolları Başkan Adayı Gürkan Kılıç; “Lise yıllarımdan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir nefer olarak siyasette aktif rol almaya başladım. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Lise Komisyonları (Halkçı Liseliler); Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı görevlerini icra ettim. Hali hazırda Çekmeköy Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim” dedi.

“Gelecek Biziz” diyen Kılıç’ın açıklaması şu şekilde: “Çıktığımız bu yolda bizler için esas olan; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserim diye işaret ettiği, Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yılların tecrübesi, emeği ve yol arkadaşlarımızla yaptığımız kollektif akıl doğrultusunda Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları başkanlığına, yol arkadaşlarımın desteğiyle birlikte talibim. Tüm partililerimizi 08.12.2019 Pazar Günü saat 19:00’ da Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda yapacağımız adaylık açıklamasına bekliyorum.”

Reklamı Geç