Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ ÇEKMEKÖY’DE MECLİS ÜYESİ SÜRPRİZİ..

İstanbul gibi metropol kentler

İstanbul gibi metropol kentler başta olmak üzere ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu genel başkanlığındaki Türkiye’nin yeni siyasi oluşumu Gelecek Partisi, İlçe Başkanı Hakkı Demir yönetimindeki Çekmeköy’de de saha çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul il başkanlığının ‘34 günde 34 bin üye’ hedefiyle başlattığı kampanyaya 1.050 üye kaydıyla önemli bir katkı sunan Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişmeye imza atmaya hazırlanıyor.

Çekmeköy kamuoyunda büyük ses getirecek sürpriz gelişmenin belediye meclis üyesi transferi olacağını www.yerelgazete.com.tr ye açıklayan Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hakkı Demir, “Gelecek Partisi, ülkemizin geleceğidir. Kuruluşumuzun üzerinden kısa bir zaman geçmesine ve malum pandemi sürecine rağmen, az zamanda önemli mesafeler katettik. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de partimize karşı milletimizin yoğun bir ilgisi ve teveccühü var. İl başkanlığımızın 34 günde 34 bin üye kampanyasına 1.050 üye kaydı ile destek olduk. İl Başkanımız Sayın İsa Mesih Şahin de, partimizin genel idare kurulu üyeleri ve il yöneticileri ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu ilçemize yaptığı ziyaret programında yeni üye arkadaşlarımızın rozetlerini törenle taktı. Önümüzdeki günlerde başka partiden bir belediye meclis üyesi arkadaşımızın katılımı ile Gelecek Partisi, Çekmeköy Belediye Meclisi’nde de artık var olacak ve ilçemizin her bir talebine yerel yönetimlerde de cevap vereceğiz” dedi.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi’nin teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamladığına vurgu yapan Hakkı Demir, “Bu manada Çekmeköy ilçesinde şahsıma layık görülen bu onurlu görevi; ilçe yönetimimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olmak üzere ana kademede elini taşın altına koyan 90 arkadaşımla birlikte en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele vermeye devam ediyoruz. Türkiye’de yeni bir parti olabiliriz ancak, bizler gerek Çekmeköy’de gerekse İstanbul’da ve yurdun dört bir yanında yeni değil, bölgemizi bilen ve çevremizi iyi tanıyan kişileriz. Dolayısı ile bölgemizin her derdine duyarlıyız ve çözüm yolları hususunda bilgi sahibiyiz. Karşılıklı ziyaretler gerçekleştirdiğimiz diğer tüm siyasi partilerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli temas halindeyiz. Bu noktada Çekmeköy genelindeki tüm siyasi parti temsilcilerinin yer alacağı ve 21 mahalle muhtarımızın da dahil olacağı istişare ve çözüm merkezi koordinasyonunun sağlanması yönündeki talebimizi her ortamda dile getiriyoruz. Elbirliği ile Çekmeköy’ü sorunlarından arındırabiliriz ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirebiliriz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç