Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ ÜMRANİYE’DE YENİ ÜYE COŞKUSU..

Türkiye’nin yeni siyasi oluşumu,

Türkiye’nin yeni siyasi oluşumu, eski başbakan Ahmet Davutoğlu genel başkanlığındaki Gelecek Partisi’nin teşkilatlanma ve yeni üye çalışmaları hız kesmiyor. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca başlatılan ‘34 Günde 34 Bin Üye Kampanyası’ 39 ilçede yoğun ilgiyle devam ediyor. İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve Gelecek Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri ile il yöneticileri de yaptıkları ilçe ziyaretlerinde üye kaydı yapılan yeni partililere rozetlerini törenle takıyor. Bugün de Pendik ve Ümraniye’de yeni üyelere rozet törenleri vardı.

Pandemi sürecine uygun şekilde sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan rozet takma töreni yoğun ilgi altında gerçekleşti. Akşam saatlerinde Ümraniye ilçesini ziyaret eden İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı. İlçe binasında bir süre partililere hitap eden Şahin ve Çakıroğlu ile katılımcılar daha sonra yeni partililerin rozetlerini takarak ‘hayırlı olsun’ dediler.

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu katılım töreninde yaptığı konuşmada saha çalışmalarının pandemi sürecine uygun olacak şekilde aralıksız sürdüğünü kaydetti. İlçedeki kurum ve kuruluşların yanı sıra tüm sivil toplum örgütleriyle yakın temasta olduklarını ifada eden Çakıroğlu, “Partimize milletimizin yoğun ilgi ve teveccühü var. Bizler bu yakın ilgiyi gördükçe daha da umutlanıyor ve ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha görüyoruz” şeklinde konuştu.

Ümraniye’deki törende konuşan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, umutlarının her geçen gün dalga dalga büyüdüğünü kaydetti. Geleceğin partisi olduklarını söyleyen Şahin, “Bugün Pendik ilçemizde de bambaşka bir gelecek rüzgarı hissettik. 15 aileden 350 kişilik partimize yeni katılım doğru yönde olduğumuzu gösterdi. Birçok ilçemizde olduğu gibi Pendik’te te üye sayımız 1.000’i geçti. Şimdi Ümraniye ilçemizdeyiz ve burada daha büyük bir coşku olduğunu görüyoruz. Bu akşam Ümraniye ilçemizde de 500 civarında yeni üye katılımı var partimize ve bu ilçemizde de üye sayımız 1.000’i geçmiş durumda. Yeni partililerimize hoşgeldiniz diyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Bütün çabamız daha güçlü, daha müreffeh ve daha demokrat bir Türkiye için ve bu gelecek hepimizin elinde” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç