Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ ÜMRANİYE’DEN GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI..

Yerel basınla biraraya gelerek

Yerel basınla biraraya gelerek gazeteciler gününü kutlayan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, “Gelmiş geçmiş en büyük çöküşü yaşıyoruz. Buradan tek çıkış yolu sağcı, solcu, ocu, bucu demeden birlik olmaktan geçiyor” dedi. Yerel gündeme de değinen Çakıroğlu, kendisinin de bir zamanlar yaşadığı sorunların bugün aynen gerçekleştiğini; “Unutulmasın ki ayarını bozduğun kantar bir gün gelir seni tartar yani men dakka dukka, eden buluyor” sözleriyle hatırlattı. 

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı buluşmada biraraya gelerek günlerini kutlayan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, yerel ve genel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Onca ekonomik sıkıntı ve halkın belini büken zamlar karşısında, ‘faturaların yarısını devlet karşılayacak’ başlıkları atarak manipülasyon yapan gazetecilerin günü kutlu olmasın” diyen Çakıroğlu, “Vatandaşın derdine tercüman olan gerçek manada emekçi gazetecilerin günü kutlu olsun” dedi. Geçtiğimiz yıl 31 Mart akşamı Anadolu Ajansı’nın seçim sonuçlarını vermemesi ile dejenerasyonun başladığını ifade eden Çakıroğlu, “Gelinen noktada ülkemiz ne yazık ki rasyonel bir şekilde yönetilmekten çıktı. Siyaseten aile ile yakın ilişkiler, adam kayırma, liyakatsizlik ve karanlık ilişkiler yumağı almış başını gidiyor” şeklinde konuştu.

“Bu işler fotoğrafla oluyorsa eğer; teröristle fotoğrafı olana en ağır ceza elbette verilsin, ama mafya ve uyuşturucu baronları ile fotoğrafı olanlara ne yapmak lazım?” diye soran Başkan Çakıroğlu, “Asıl mesele liyakatle yönetilmeme sorunu.  Bir maliye bakanı çıkıp da ‘ABD Merkez Bankası 5 ailenin bankasıdır kamuya ait değildir’ diyebiliyorsa, cehaletin dip yaptığı noktadayız demektir. Devlet halkına yalan söylemez. Pandemi verileri, enflasyon rakamları, zam oranları, TÜİK, işsizlik rakamları, faiz oranları velhasıl her konuda veriler doğru değil. Faizler yüzde 14 dinelen bir ülkede ticare kredi faizleri yüzde 40’lara çıkmış vaziyette. Halktan kopuk bir yönetim anlayışı var ve öncelik yandaşlar olmuş durumda. Köprüler, otoyollar tam bir soygun düzeni” dedi.

Rasyonel ve kurumsallaşmış bir aklın yönetimine ihtiyaç olduğunu söyleyen Çakıroğlu, “Biz Gelecek Partisi olarak genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde korku duvarlarını yıktık geçtik. Bugün muhalefetin dillendirdiği bir çok konu bizim söylemlerimiz. Türkiye, gelmiş geçmiş en büyük ve en zor sorunların altında kalmış vaziyette ve buradan tek bir çıkış yolu var o da güç birliği oluşması. Sağcı, solcu, ocu, bucu demeden birlik olmalı” şeklinde konuştu.

Yerel gündeme de değinen Çakıroğlu, “Ümraniye’nin en büyük sorunu yerelde kendi içinden birileri tarafında yönetilmiyor olması. Geçmişte yapılan hizmet ve yatırımlar parlatılarak yeni hizmetmiş gibi sunuluyor” dedi. Yerel gündemde siyasi gelişmeleri de değerlendiren Çakıroğlu, geçmiş dönemlerde kendisinin de yaşadığı siyasi bazı gelişmelerin bugün aynen tekrarlandığını ifade etti ve “Unutulmasın ki ayarını bozduğun kantar bir gün gelir seni tartar yani men dakka dukka, eden buluyor” dedi.

Reklamı Geç