Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELİRİYLE, GİDERİYLE HER KURUŞUN HESABINI AÇIKLAYACAĞIZ”

Yerel basın temsilcileriyle buluşarak

Yerel basın temsilcileriyle buluşarak yeni sezon öncesi durum değerlendirmesi yapan Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek, önemli açıklamalarda bulundu. Şeffaflık vurgusu yapan Başkan Civelek, “Kulübümüzün gizli saklı hiçbir işi olmaz, olamaz ve bugüne kadar da olmamıştır. Çekmeköyspor rant merkezi değildir. Geliriyle, gideriyle her kuruşun hesabını kamuoyuna açıklayacağız ve şeffaf bir süreci hep birlikte paylaşacağız” dedi. Bu sezon süper amatör ligde mücadele edeceklerini kaydeden Civelek, hedeflerinin bal ligi olduğunu sözlerine ekledi.

Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Kanıyılmaz, Sebahattin Çınar, Kayhan Çetin, Mustafa Aktürk ve Teknik Sorumlu Aydın Dursun ile birlikte yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelen Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek, şeffaflık vurgusuyla önemli mesajlar verdi. Kulübün bugüne kadar hiçbir gizli-saklı işinin olmadığını kaydeden Civelek, “20 sene muhtarlık yapmış biri olarak her yönüyle kamuoyuna açık ve şeffaf bir kişiliğe sahibim. Bu kulübün geliriyle-gideriyle, tüm para akışını, her bir kuruşuna varana kadar sizler aracılığıyla hesabını kamuoyuna duyuracağız. Çekmeköyspor rantın merkezi değildir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Siz yerel basın mensuplarımızdan ricamız Çekmeköyspor’u halkımıza daha fazla anlatmanız ve tribün desteği için spor bilincini yaygınlaştırmamıza yardımcı olmanız” dedi.

Basınıyla kamuoyuyla Çekmeköyspor’u üst sıralara taşımakta kararlı olduklarını ifade eden Başkan Civelek, bütün bir ekip olarak yeni sezona hazır olduklarını ifade etti. İlk etapta hedeflerinin bal ligi olduğunu söyleyen Civelek, “Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bizi daha fazla anlatın. Tribünleri birlikte dolduralım, Çekmeköy’ü sporla coşturalım. Çekmeköyspor karakterli bir kulüptür. Maddi sıkıntılar elbette oluyor. Yönetim kadrosu olarak her sıkıntının üstesinden gelmeye kararlıyız. Çekmeköy’de spor yapan gençlerimiz elbette önceliğimiz ama bulunduğumuz lige ayak uydurmak için gerekli transferler de yapmak zorundayız ve yapıyoruz da. Alt yapıdan yetişmiş gençlerimiz geliyor lakin malum pandemi süreci her alanda olduğu gibi spor kulüplerini de olumsuz etkiledi. Ciddi transferlerle çok iyi bir takım yaptık. Birbirinden değerli iş insanlarımız ve idarecilerden oluşan güçlü bir yönetim kadromuz var. Hepsi Çekmeköyspor için fedakarlık yaparak yaparak gönüllü bir şekilde hizmet üretmeye çalışıyor. Teknik kadromuz ve Çekmeköy’e gönül vermiş gençlerimizle lige hazırız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç