Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENÇ SİYASETÇİ ARİF ATILGAN ADAY ADAYI..

2019 yerel seçimleri öncesi

2019 yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylığı başvuruları sürüyor. Çekmeköy’de 10 yıldır partisine emek vermiş olan genç bir siyasetçi Arif Atılgan, meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı başvurusu sonrası gazetemize açıklamada bulunan Arif Atılgan; “29 yaşındayım. 2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimle ilk gelen Gençlik Kolları Başkanıyım. 2013 yılında Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinde görev aldım. 2015 yılında tekrardan CHP Gençlik Kolu Başkanlığı görevine getirildim. Çeşitli tarihlerde İstanbul ili ve ilçe kurultay delegeleri oldum. Şu anda Maltepe Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans Öğrencisiyim ve “Türkiye’de Siyasal Gençlik Örgütlenmelerine Bir Örnek: CHP Gençlik Kolları (1972-1980)” adlı tez çalışması yapmaktayım” dedi.

Arif Atılgan, aday adaylığı başvurusu sonrası sosyal medya üzerinden paylaştığı açıklamasında şunları söyledi: “Değerli yol arkadaşlarım… Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığına, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. 2002’den beri ikametgah ettiğim güzel ilçem Çekmeköy’ün yerelde daha iyi yönetilmesi yönünde güçlü bir iradeye sahibim. İlçemizin mevcut tüm sorunlarını, kazanacağımız yerel seçim sonrasında, belediye başkanımız ve belediye meclisimizle birlikte çözeceğiz. Belediye meclisimizde gençlerin temsilcisi olarak ilçe gençlerimizin eğitim, sağlık ve kültür sanat alanındaki tüm sorunlarıyla alakalı çalışmalarımla Çekmeköy gençliğine Umut olacağım. Çekmeköy’ü Çekmeköy’ün Genç Evlatları Yönetsin” diyerek çıktığım bu onurlu yolda desteklerinizi bekliyorum.”

Reklamı Geç