Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEREKÇE; AKŞENER’E HAKARET, HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK ETMEK…

Ak Parti’li meclis üyesinin

Ak Parti’li meclis üyesinin sosyal medya hesabından paylaştığı ‘fotomontajlı o çirkin görüntü’ hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan İYİ Parti Çekmeköy, Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçe başkanları, Hamza Gönenç’in cezalandırılmasını talep etti.  

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Meclisi Üyesi Hamza Gönenç’in sosyal medyada yaptığı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan çirkin paylaşıma tepkiler artarak devam ediyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB ve Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç, Kadıköy İlçe Başkanı Alper Doğan, Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk, Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar ve Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere verilen şikayet dilekçesinde; şüpheli Hamza Gönenç, müşteki Meral Akşener olarak belirtildi. Ekteki fotoğrafın fotomontaj yöntemiyle İYİ Parti Lideri Akşener hakkında hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik edecek şekilde paylaşım yapıldığı belirtilen dilekçede sosyal medyadaki paylaşım nedeniyle Hamza Gönenç’in cezalandırılması istendi.

Ak Parti Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Hamza Gönenç sosyal medya hesabında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, yanında PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan ve FETÖ elebaşı Fettullah Gülen ile gösteren bir paylaşıma yer vermiş, söz konusu paylaşımda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da yer almıştı. Gönenç paylaşımında “Mutlu bir aile tablosu!” başlığı altında “Ya RABBİ. Bunları ve sevenlerini ahirettede ayırma…” ifadelerini kullanmıştı.

Reklamı Geç