Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEZDİK GÖRDÜK WOMAN TV’DE BAŞLIYOR!.

Yapımcılığı ve yönetmenliği gazeteci

Yapımcılığı ve yönetmenliği gazeteci Mesut Solak’ın sunuculuğu ise İlksen Efe’nin yaptığı Gezdik Gördük programı Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı WOMAN TV’de başlıyor.

Her bölümde bir şehrin tarihini, kültürel değerlerini, gezilecek yerlerini, yöresel lezzetlerini ve yöneticilerini ekrana getiren programda kadınların başarı hikayelerine de ayrıca yer veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa Mudanya ve Trilye’de yeni bölüm çekimleri yapan ekip, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Yapımcı ve yönetmen Mesut Solak, “Gezdik Gördük programını çekerken farklı bakış açılarını kullanmak istiyoruz. Çok bilinen yerlerin dışında az duyulmuş ama izlendikten sonra da ‘Biz bunu daha önce görmemiştik dedirtecek detayları çekmeye çalışıyoruz. Bu tabii ki daha yorucu ama keyifli’’ dedi.

Mesut Solak, Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı WOMAN TV’ye ve genel yayın yönetmeni Okay Karacan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başarılı ve deneyimli sunucu İlksen Efe; “Şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz. İnanıyoruz ki bu emeklerimiz isleyenlere iyi bir program olarak yansıyacak. Ekip olarak buna inanmış durumdayız. Yakında yayına girecek olan Gezdik Gördük kaçırılmaması  gereken bir program” dedi.

Reklamı Geç