Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRİŞİMCİ DOSTU ÜSKÜDAR BELEDİYESİ TÜRKİYE’DE BİRİNCİ OLDU..

Üsküdar Belediyesi, 22-24 Kasım

Üsküdar Belediyesi, 22-24 Kasım tarihlerinde Avrupa Komisyonu tarafından Estonya Talin’de 11.si düzenlenen “Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri” töreninde “Business Friendly Uskudar Municipality – Girişimci Dostu Üsküdar Belediyesi” projesi ile “Improving the Business Environment – İş Ortamını İyileştirme” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Yarışmaya COSME (AB İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı) Programındaki AB üyesi ülkeler, İzlanda, Sırbistan ve Türkiye katıldı. Katılan ülkeler binlerce yeni işletmenin kurulmasını destekleyen 3.400’den fazla projeyle Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri programına başvurdu. Üsküdar Belediyesi ise hayata geçirdiği ve uygulamaya devam ettiği; Fikir Sanat Merkezi, Üsküdar İstihdam Merkezi ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile bu programa başvurdu.

Üsküdar Belediyesi, “Business Friendly Uskudar Municipality” projesi ile ilçedeki istihdam oranının arttırılmasını, girişimcilik kültürünün geliştirilmesini, araştırma ve geliştirme çalışmalarının desteklenmesini amaçlamaktadır. 2017 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri ile girişimciliği başarılı bir şekilde teşvik edenleri belirlemek, girişimcilerin rolü hakkında Avrupa çapında farkındalığı artırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirmeyi hedefleniyor.

Reklamı Geç