Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRNE KOLEJİ BAŞARI YOLCULUĞUNU GÜÇLÜ ADIMLARLA SÜRDÜRÜYOR..

Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olan

Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olan ve 1985 yılında kurulan Girne Amerikan Üniversitesi, eğitimdeki yenilikçi duruşu ve dünya kimliğinde mezuniyet vizyonuyla dünyanın kapılarını Girne Koleji öğrencileri için açıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi, 3 kıtada yer alan, kampüsleri ile uluslararası misyonu doğrultusunda, 135 farklı ülkeden gelen 20.000’ i aşkın öğrencisine yüksek standartta eğitim olanakları sunan ve akademik programlarına dünyadaki tanınmış akreditasyon kurumlarından onay alan dünyadaki sayılı üniversiteler arasında. Girne Koleji CEO’su Dilek Cambazoğlu, yaptığı açıklamada; “Dünyanın Kapıları Sana Açık” sloganıyla  eğitimcileri, aileleri ve öğrencileri uluslararası bir eğitim çatısı altından bir araya getirecek olan Girne Koleji, Türkiye’nin dört bir yanında fiziksel ve sosyal olanakları güçlü kampüsleri ile Türkiye’de ve dünyada kolej-üniversite iş birliğinin en prestijli okul grubu olmaya hazır” dedi.

Dilek Cambazoğlu, şunları kaydetti: “Çekmeköy Girne Koleji Yücel Kampüsümüzde klasikleşen başarı anlayışına değil, yeni dünya insanının başarı yolculuğuna odaklanıyoruz. Anaokulundan üniversite eğitimine kadar; dünya kimliğinde mezuniyet vizyonuyla başarıyı tanımlıyoruz. Girne Amerikan Üniversitesinin köklü deneyimiyle, eğitim kalitesini güvence altına alıyoruz. Global kimlik, etkili iletişim, bütünsel tasarım ve yaratıcı bakış açısıyla değişen dünyanın beklentilerine göre öğrencilerimizin kendini yeniden inşa etmelerini sağlıyoruz.

Bizim yol haritamızda yalnızca yabancı dil eğitimi değil, en az iki dilde iletişim eğitimi var. Okuryazarlığı güçlü, kendini iyi ifade eden öğrenciler var. Esnek ve etkili içeriklerle, sanattan felsefeye, sağlıktan sınav hazırlığına pek çok alanda hayallerine kararlılıkla ulaşan bireyler var. Başarımızın merkezinde ise güvenilir, duyarlı ve özverili öğretmenlerimiz var. Girne Kolejinin eğitim yönü hep dünya olacak. Üniversite – okul iş birliğiyle eğitim adına atılan her adım, geleceğin dünyasında anlam bulacak. Dünyanın kapıları daima öğrencilerimize açılacak!

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, Merkez Mah. Durmuşoğlu Sok. No: 7 Çekmeköy İstanbul adresinde, Girne Koleji Yücel Kampüsü olarak başarı yolculuğumuzu güçlü adımlarla sürdürüyoruz.”

Reklamı Geç