Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİŞEDE BALKAYMAK BİR NOSTALJİ YAŞANACAK..

Onur Tan’ın yazıp yönettiği,

Onur Tan’ın yazıp yönettiği, Big Play Entertainment (2D Medya) Sertaç Demirtaş ve Yusuf Karataş’ın yapımcılığını üstlendiği izleyiciyle buluşmak için gün sayan Balkaymak filminin oyuncuları,basın mensuplarıyla ile bir araya gelerek, film hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sıcacık ve umut dolu öyküsü ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek bir aile filmi olan Balkaymak’ın oyuncuları Tarık Ünlüoğlu, Sabina Toziya, Beren Gökyıldız, Kenan Çoban, Yunus Emre Yıldırımer, Melissa Yıldırımer ve Ömer Tan basın mensuplarının sorularını yanıtlarken eğlence dolu dakikalar yaşandı. 18 Mayıs’ta vizyona girecek olan film hakkında basına açıklamada bulunan Onur Tan: “Çok uzun zamandır bu film hayalimdi. Bizler eski zamanların neşeli, sıcak ve samimi aile filmleriyle büyüdük. Eskiden bu tip filmler çoktu. Günümüzde ise sinema ya fazla komedi, ya gereksiz gerilim ya da ağır dram halini aldı. Biz de keyifli güzel bir aile filmi yapmak istedik. Oyuncu arkadaşlarımız ve ekibimizle şahane bir iş çıkardık” dedi.

Tan, insanların sevmeyi ve sevilmeyi bilmediği, mutluluklarının farkında olmadığı bir köye küçük Bade’nin (Beren Gökyıldız) gelmesiyle birlikte mutluluk tohumları ekmesini ve insanların mutlu olmaya başladığını konu edinen filmin, gerçek mutluluğun sizi seven bir ailenizin olması temasını içeren samimi bir proje olduğunu belirtti.

Filmin oyuncularından Melissa Yıldırımer film çekimlerinden büyük keyif aldığını belirtirken: “Filmdeki düğün sahnesi bizim 5. evlilik yıl dönümümüze denk geldi ve Onur Hoca’nın bize sürprizi oldu. Bizim için de her açıdan “Balkaymak” bir anı oldu” dedi. Oyuncu Sabina Toziya ise, “Filmin hikayesini ilk duyduğumdan bu yana çok beğendim, filmi Heidi’ye benzettim. Başından sonuna kadar keyif alarak yaptığım bir iş oldu. Bu hissin izleyicilere de geçeceğine inanıyorum” dedi.

Filmin küçük başrol oyuncusu Beren Gökyıldız, kendisinin ilk sinema filmi olduğunu, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Usta oyuncularla çalışmanın çok güzel bir duygu ve önemli bir tecrübe olduğunu anlatan Beren, ilk defa yurt dışına film için gittiğini belirterek çekimlerin her anında çok eğlendiklerini dile getirdi. Ömer Tan ise, hayatındaki ilk oyunculuk deneyimi olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Reklamı Geç