Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GLENEKSEL RİDEF TURNUVASI ÜMRANİYE’DE YAPILDI..

Rize Dernekler Federasyonu’nun 3.sünü

Rize Dernekler Federasyonu’nun 3.sünü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde düzenlediği ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleşen RİDEF Futbol Turnuvası Şöhretler Müsabakasında birbirinden değerli isimler ağırlandı.

Rize Dernekler Federasyonunun düzenlediği RİDEF Futbol Turnuvası’nda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Milletvekilleri Metin Külünk, Hasan Turan ve Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Rizeli bürokrat, futbolcu ve sanatçılar sahaya çıktı.

Dostluk içinde geçen turnuva finalini Başkan Hasan Can’ın yanı sıra  Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Ravza Kavakçı Kan, RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak, AK Parti Ataşehir Ilçe Başkanı İdris Naim Yağcı, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı İdris Hızır, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Türkiye Hudutlar ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Osman Kan, bürokratlar, STK Başkanları ve temsilcileri, basın mensupları, Rizeliler ve Ümraniyeliler izledi.

Turnuva hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Reklamı Geç