Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖKSU EĞİTİM KURUMLARI’NIN HİZMET VE YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR…

Eğitim alanındaki hizmet ve

Eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarını sürdüren Eğitimci İşadamı Sabri Şenel Yönetim Kurulu Başkanlığındaki GÖKSU Eğitim Kurumları, sürücü kurslarının 3. şubesini Ümraniye Tavukçuyolu’nda törenle hizmete açtı.

Anadolu yakasında yılların bilgi, birikim ve tecrübesi ile eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarını sürdüren GÖKSU Eğitim Kurumları, sürücü kurslarının 3. şubesini törenle hizmete açtı. Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Olkan Uzman ve Tepeüstü Mahallesi Muhtarı Mürsel Güleryüz’ün de katıldığı Şerifali Tavukçuyolu’ndaki açılış törenine iş dünyası ve eğitim camiasından yoğun ilgi vardı.

Göksu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel, yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde sürücü kurslarının 4 ve 5. şubelerini de hizmete açarak hizmet yelpazesini genişletmeyi düşündüklerini ifade etti. Kolej ve özel liseden sonra sürücü kurslarıyla da bütün yatırımlarını eğitim alanına yaptıklarını kaydeden Sabri Şenel, insan yaşamındaki en önemli olgunun hiç şüphesiz eğitim olduğunu söyledi ve eğitim alanına yatırım yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir güne denk gelen açılışta konuşan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, tüm eğitim camiasının gününü kutladı. Göksu Sürücü Kursu şubesinin bölgeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Dervişoğlu, günümüzün en önemli sorunlarının başında gelen trafikte nitelikli ve sakin sürücü yetiştirilmesi gerektiğini hatırlattı. Trafikte yaşanan kavga ve atışmaların telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurduğuna dikkat çeken Kaymakam Dervişoğlu, “Çok iyi sürücü yetiştirmenin yanı sıra sakin ve kurallara uyan sürücü yetiştirmek daha önemli. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç