Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖKSU SÜRÜCÜ KURSLARI 5. ŞUBESİYLE SANCAKTEPE’DE..

Sektördeki markalaşma sürecini hızla

Sektördeki markalaşma sürecini hızla tamamlayan Göksu Sürücü Kursu, 5. Şubesini Sarıgazi merkezde törenle hizmete açtı. Açılışta konuşan Göksu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel; “Herkesin ekonomik krizden dert yandığı bir zamanda yeni işyeri açmak ve istihdama katkıda bulunmak gurur verici” dedi.

Yılların tecrübesiyle merkezi Ümraniye’de hizmet veren Göksu Sürücü Kursu, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Ümraniye, Şerifali ve Dudullu’dan sonra geçtiğimiz aylarda 4. şubesini Üsküdar Ferah Mahallesi’nde hizmete açan Göksu Sürücü Kursu, 5. şubesini Sancaktepe Sarıgazi’de törenle hizmete sundu. Bölgemizin önde gelen işadamlarından Eğitimci Sabri Şenel yönetim kurulu başkanlığındaki Göksu Sürücü Kursu’nun 5. şube açılışına da pek çok konuk katıldı.

Açılış kurdelesini keserken kısa bir konuşma yapan Sabri Şenel, “Herkesin ekonomik krizden dert yandığı bir zamanda yeni bir işyeri açmak ve de istihdama katkıda bulunmak son derece güzel bir duygu. Sektörde 30 yılı geride bırakıyoruz. Deneyimler, tecrübeler bizi her geçen gün daha verimli hale getiriyor. Eğitim alanındaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç