Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖKSU SÜRÜCÜ KURSU 4. ŞUBEYİ DE ÜSKÜDAR’A AÇTI..

EĞİTİM alanındaki hizmet ve yatırımlarını

EĞİTİM alanındaki hizmet ve yatırımlarını sürdüren bölgenin tanınan ve sevilen işadamlarından eğitimci Sabri Şenel’in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki Göksu Sürücü Kursu’nun 4’üncü şubesi Üsküdar Ferah Mahallesi Bosna Bulvarı’nda hizmete açıldı.

Geçtiğimiz günlerde 3. Şubesini Ümraniye Tavukçuyolu’nda hizmete açan Göksu Sürücü Kursu, hizmet ağını genişletmeye devam ederek bu ay da 4. Şubesini Üsküdar Ferah Mahallesi’nde törenle hizmete sundu. Bölgenin önde gelen işadamlarından Eğitimci Sabri Şenel yönetim kurulu başkanlığındaki Göksu Sürücü Kursu’nun 4. Şube açılışına da pek çok konuk katıldı. Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Gümüşhane Dernekler Fedarasyonu Başkanı Tahsin Söğüt, Üsküdar Malatyalılar Dernek Başkanı Rıfat Çeker, 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Halil Dalçık ve çok sayıda esnaf ve iş adamı katılanlar arasındaydı.

Açılış kurdelesini ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle kesen Esnaf Odası Başkanı Özdil, “Burada yeni bir ekmek kapısı açıldı. Sayın Şenel’in Ümraniye için çalışmalarını biliyoruz, gayretlerini biliyoruz.  Burada yeni bir iş alanı açarak en az 4 ailenin geçimini sağlamış olacak. Bu tür yeni açılışlar esnaf odası olarak bize de ayrı bir heyecan veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu şubelerin devamı gelir. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

5. Şubeyi de Sancaktepe’ye açacaklarını müjdeleyen Sabri Şenel ise katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şenel,  “29 yıllık tecrübemizle Ümraniye’ye hizmet ediyor olmanın verdiği sevinçle bu kez sınırlarımızı aşarak 4’üncü şubemizi Üsküdar Ferah’ta açmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Burası sadece ticari amaçlı açılan bir iş yeri olmayıp, eğitim açısından insanlara yararlı olabilecek bir iş kurumu olacaktır. İstanbul artık daha çok eğitimli sürücüler yetiştirebilecektir. Güler yüzlü hizmet anlayışımız, eğitim kalitemizle ve bu kalitemizi gittiğimiz yerlere taşıyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bünyesinde onlarca kişiye iş imkanı sağlayan, Anadolu yakasında bilgi, birikimi ve tecrübesi ile 29 yılı geride bırakan ve sürücü kursu sektöründe marka haline gelen Göksu Sürücü Kursu, Ferah mahallesi  Bosna Bulvarı Şehit Yüksel Batır sokak No: 27’de yeni binası ve fiziki yapısıyla sürücü adaylarına hizmet verecek.

Reklamı Geç