Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖKYER TURİZM, ‘HEDEF BÜYÜTEREK’ HİZMET BÖLGESİNİ GENİŞLETİYOR…

A Grubu TÜRSAB (Türkiye

A Grubu TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesi Gökyer Turizm, misafirlerine daha iyi hizmet sunabilmek için ikinci ofisini Dudullu merkez Metrocorner AVM’de faaliyete sundu.

Yeni yılla birlikte hedef büyüterek hizmet ağını genişleten Gökyer Turizm, Çekmeköy’den sonra şimdi de Dudullu merkez Metrocorner AVM’de. İkinci şubesini hizmete sunan firmanın kurucusu Özer Gökyer www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede, “Misafirlerimiz yoğun iş tempolarından vakit bulamadıkları tatil programlarını artık daha rahat bir ortamda yapabilecek ve yeni yerimizde haftanın 7 günü 10.00 -22.00 saatleri arasında kapalı ve rahat bir ortamda yetkili ve deneyimli satış danışmanlarımızdan tüm hizmetlerimizi rahatlıkla alabilecekler” dedi.

Firma olarak sundukları hizmet yelpazesini de değerlendiren Özer Gökyer şu açıklamalarda bulundu: “Misafirlerimizin alabilecekleri hizmetler sırasıyla, Anıtur yurt içi, yurt dışı otel ve tur organizasyonu, (bilhassa erken rezervasyon konusunda acele etmelerini belirtmek istiyorum, böylece yazın yapacakları otel konaklamalarında % 50’ye varan indirim yakalama fırsatları olacaktır. Yine yaklaşan Şubat ayı yarı yıl okul tatili için de yurt içi ve yurt dışı turlarımızda çok iddialı fiyatlarımız olacaktır.)

Entacars araç kiralama filosu, yine 9 ana markamıza bu yıl yeni bir markayı daha ekledik. Peugeot markamızla bu yıl SUV segmentinde 3008 araçlarımız 2018 mart ayı sonuna kadar uygun fiyatlı kampanyalı araçlarımız olacaktır. www.entacars.com

Yine konuklarımız kendi web uygulamamız olan 3 adımda uçak bilet alımını sağlayan dijital ortama taşıdığımız www.bilethatti.com.tr sitemizden de en ekonomik uçak biletlerini satın alabileceklerdir. Arzu eden misafirlerimiz haftanın 7 günü AVM’deki ofisimize gelerek, tüm taleplerini bize yöneltebilirler. Onların izin ve tatil günlerine göre arkadaşlarımız takibe alarak en uygun hizmeti sunacaklardır. Misafirlerimiz bizlere e-mail adreslerini bırakmaları halinde yıl içerisindeki tüm kampanyalarımızdan haberdar olacaklardır. Vize departmanımız misafirlerimizin vakit kayıplarını en aza indirgeyerek vize, konsolosluk işlemlerini takip ederek, pasaportlarını kapılarına kadar ulaştıracağız.

Bu yıl yeni bir uygulamamız daha olacak. Yıl içerisinde bize sadık kalan ve belli bir ciro oluşturan  müşterimizi ödüllendirmek istiyoruz. Yıl içerisinde bu misafirlerimizi tespit ederek ücretsiz uçak biletlerini kendilerine hemen takdim edeceğiz. Arzu eden misafirlerimiz uçak bileti yerine ücretsiz araç da kiralayabilecekler.”

Gökyer Turizm Tic. Ltd. Şti.                              
Merkez Mah. Erenler Cad. No.1/1 Çekmeköy
Tel.0216 639 09 12 -13 -14

Gökyer Turizm Tic. Ltd. Şti.
Dudullu Metrocorner AVM 1.Kat
Tel.0216 510 33 44

Reklamı Geç