Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖKYER TURİZM’DE HEDEF: YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ..

Tecrübeli ve dinamik kadrosuyla;

Tecrübeli ve dinamik kadrosuyla; turizm, oto kiralama ve uçak bileti hizmetleri sunan Gökyer Turizm, yüzde yüz müşteri memnuniyeti için sürekli en mükemmeli hedefliyor…

gokyer turizm 5Merkezi Çekmeköy’de hizmet sunan Gökyer Turizm, her geçen gün daha mükemmeli yakalamak için hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Tecrübeli ve dinamik ekibiyle yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefleyen Gökyer Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özer Gökyer, firmasının hizmet alanlarını www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirdi. “Sürekli kendini geliştiren ve değişime açık olan bir vizyona sahibiz” diyen Gökyer şunları söyledi:

gokyer turizm 6Gökyer Turizm olarak 2015 yılında Çekmeköy’de kurulmuş olan şirketimiz uçak bileti ve araç kiralama hizmetinin yanı sıra Anı turun garantisi altında otel rezervasyonları, yurt içi ve yurt dışı kültür turları hizmetini sunmaktayız. Uçak biletinde: tecrübeli çalışanlarımızla müşterilerimize www.ucakbiletim.net ve çağrı merkezimiz üzerinden 7/24 hizmet vermekteyiz. Yurt içinde ve yurt dışında başta: Türk havayolları, Pegasus, Atlas global, Anadolu Jet, Sun Express, Onu Air, Lufthansa, Air France, Ailitalya, Qatar Airlines olmak üzere tüm Dünyada 1000’e yakın hava yolları için uçak bileti kesmekteyiz.

gokyer turizm 2Şirketimiz aynı zamanda 9 ana marka ve 100’e yakın araç filomuzla, tecrübeli ve dinamik çalışanlarımızla araç kiralama alanında hizmet vermekteyiz. Kısa ve Uzun dönemli araç kiralama olarak müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Kısa dönemli kiralamalarda minimum 2 günlük, uzun dönemli kiralama minimum 1 aylık maximum 365 günlük kiralama yapmaktayız. Kiralama markamız entacars olup www.entacars.com adresinden ve çağrı merkezinden misafirlerimize 7/24 hizmet sağlamaktayız.

gokyer turizm 4Uçak bileti ve araç kiralama dışında Anı turun bölgedeki tek acentesi olarak: yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları, kültür turları, festival turları, münferit turlar, cruise turları ve vize hizmeti sunmaktayız. Sonbahar, kış ve yaz dönemlerinde %40 indirimin yanı sıra ekstradan bonus karta %5 indirim yapmaktayız. Ayrıca kültür turlarında müze ve rehberlik ücretleri fiyata dahil olarak müşterilere sunmaktayız. Gökyer Turizm tecrübeli ve dinamik kadrosuyla siz değerli misafirlerimize hizmet sunmaktan onur duyarız.

gokyer turizm 3GÖKYER TURİZM TİC.LTD.ŞTİ. Merkez mah. Erenler cad. 33/4 Çekmeköy/İSTANBUL TEL:0216 639 09 12-13  www.entacars.com  www.ucakbiletim.net

Reklamı Geç