Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN VE NİKAH TÖRENİYLE ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA ‘EVET’..

Çekmeköy’ün tanınmış ailelerinden, önceki

Çekmeköy’ün tanınmış ailelerinden, önceki dönem belediye meclis üyesi Ekrem Esmeray’ın biricik oğlu Tayyip Erdoğan Esmeray, görkemli bir düğün ve nikah töreniyle hayatını Naz Sarıkaya ile birleştirdi. Ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen genç çiftlerin nikahını Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel kıyarken, evlilik cüzdanını ise damat babası Ekrem Esmeray, gelin hanıma takdim etti.

Esmeray ve Sarıkaya Aileleri muhteşem bir düğün ve nikah töreni ile en mutlu günlerini yaşadılar. Çekmeköy’ün tanınmış ailelerinden önceki dönem belediye meclis üyesi Ekrem Esmeray’ın biricik oğlu Tayyip Erdoğan Esmeray, muhteşem bir düğün gecesiyle hayatını Naz Sarıkaya ile birleştirdi. Gelin ve damat aileleri Karslı olunca haliyle Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerileri de kendilerini yalnız bırakmadı.

Gelin ve damat kır düğünü yapılan alana yöresel oyunlar eşliğinde teşrif ettiler. Siyaset, iş dünyası, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden çok sayıda davetlinin katıldığı Alemdağ’daki gecede genç çiftlerin nikahını Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel kıydı.

Damadın ismi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan olunca nikahı kıyan Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Erdoğan’ın çiftlere tavsiyesi en az 3 çocuk hatırlatması yaptı ve “Bizler Anadolu insanıyız 3 de yetmez inşallah 5 tane bu millete ve devlete hayırlı ve uğurlu evlatlar yetiştirirsiniz” dileklerinde bulundu. Nikah akdinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen şahitlerin huzurunda ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen gelin ve damadın heyecanı görülmeye değerdi.

Meclis üyesi olduğu yoğun siyaset dönemlerinde gece gündüz sahada çalışmaktan evlatlarının yetiştirilmesinde annenin daha çok emek sarf ettiğini söyleyen damat babası Ekrem Esmeray, eşi ve gelin hanımın da ailesini sahneye davet ederek evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Baba Esmeray, “Erdoğan elbette evinin reisi olacak, ancak gelin kızımız da bu yuvayı kuran, çekip çeviren ve sahip çıkan olacak” şeklinde nasihatlerde bulundu.

Geç saatlere kadar devam eden düğün eğlencesinde davetliler uzun süre genç çifti tebrik ederek Esmeray ve Sarıkaya ailelerine hayırlı ve uğurlu olsun dileklerini ilettiler. Biz de www.yerelgazete.com.tr olarak Tayyip Erdoğan Esmeray ve Naz Esmeray çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Reklamı Geç