Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜCÜNÜ YENİLEYEN ESSİAD, BAŞKAN SARI İLE DEVAM DEDİ..

Kuruluşundan bugüne önemli başarılara

Kuruluşundan bugüne önemli başarılara imza atan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği, 5. olağan genel kurulunu coşkulu bir katılımla gerçekleştirerek mevcut başkan Necmettin Sarı ve yenilenen yönetimi ile yola devam kararı aldı. ESSİAD’ın gücünü üyelerinden aldığını söyleyen Başkan Sarı, “Bundan sonra da sizlerin desteği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Merkezi Ümraniye’de faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, gerçekleştirdiği 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Necmettin Sarı ve yenilenen yönetimiyle yoluna devam kararı aldı. Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ın yönettiği genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Bölgede faaliyet gösteren pek çok esnaf örgütü temsilcisinin de katıldığı kongreye ESSİAD üyelerinin yoğun katılımı vardı.

Geçmiş dönem gelir-gider raporları ile yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı okunarak oy birliği ile onandığı kongrede tek liste ile güven tazeleyen Başkan Necmettin Sarı, “Toplumun ve işdünyasının isteklerini tespit edip ihtiyaçlara uygun çözümler üretmek için özveriyle çalışan ESSİAD, 2009 yılından bugüne sizlerden aldığı destek ve güçle yoluna devam etmektedir. Çevresindeki diğer sivil toplum kuruluşları ve esnaf odalarıyla birlikte hareket eden ESSİAD, misyonu doğrultusunda kamu yararına faaliyet gösteren bir yapıdır. Gücünü sizlerden alan derneğimiz bu amaçları doğrultusunda bundan sonra da hep daha iyisini yapmak hedefiyle çalışmalarına devam edecektir” dedi.

ESSİAD Kurucuları Orhan Demir, Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı ve çok sayıda konuşmacı da kongrede söz alarak görüş ve düşüncelerini aktardılar. ESSİAD’ın bugüne kadar bölge ve sektör yararına güzel işler yaptığını kaydeden konuşmacılar, bundan sonra da Başkan Necmettin Sarı ve yenilenen yönetiminin arkasında durarak yeni başarılar elde edilmesi için destek olacaklarını dile getirdiler. Genel kurulda ESSİAD üye aidatları da görüşülerek karara bağlandı ve derneğe mülk alınması hususunda yönetim kuruluna yetki verildi.

ESSİAD üyelerinin oybirliği ile seçerek görev verdiği Başkan Necmettin Sarı’nın yenilenen yönetimi şu isimlerden oluştu: Şeref Timurlenk Çelebi, Mehmet Yeşilyurt, Mustafa Şimşek, Hüseyin Gürsu, Ferudun Şirin, Özgür Kip, Kamil Özkanca, Murat Deşdemir, Osman Bayat, Hakan Narmanlı, Şeref Holoğlu, Ali Fuat Çakmakçı, Serkan Kalkan, Kazım Serdaroğlu, Cafer Yılmaz, Talat Demirci, İlhan Bayram, Serdar Karaormanlı, Nezih Önalan, Seyfullah Aslantürk, Halil İbrahim Külünkoğlu, Cem Vatan Sever, Güngör Bozkurt, Bünyamin Ateş. Denetim kurulu: Mehmet Yıldız, Kadir Gümüş, İmdat Köseoğlu.

Reklamı Geç