Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜMÜŞKAŞ KÖYLÜ HEMŞERİLER ÜMRANİYE’DE BULUŞTU..

İstanbul’da faaliyet gösteren Tokat

İstanbul’da faaliyet gösteren Tokat Zile Gümüşkaş Köyü Derneği, Ümraniye’de düzenlediği dostluk ve dayanışma gecesinde hemşerilerini buluşturdu. Köylerinde hizmet veren Cemevi’ni yenileme çalışmalarına destek veren Gümüşkaşlılar, bölgenin ana sorunu HES’lere de bir kez daha ‘Hayır’ dedi.

zile gumuskas koyü gece 13Bir kadın başkan Nurdane Duman Demircanlı yönetiminde İstanbul’da faaliyet gösteren Tokat Zile Gümüşkaş Köyü Derneği, Ümraniye Salon Prenses’te düzenlediği dostluk ve dayanışma gecesinde üyelerini bir araya getirdi. Gümüşkaşlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği coşkulu geceye siyaset ve iş dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden de çok sayıda isim katıldı.

zile gumuskas koyü gece 7Geceye katılanlar arasında; CHP Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri Ali Duman, Servet Baylan ve Grup Başkan Vekili Soner İkitemur, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcıları Hüseyin Turgut, Sami Yayla ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Yöneticisi Musa Şengül, Kırkdilim Köyü Derneği Önceki Dönem Başkanı Şevket Çalışkan ve Yeni Başkan Yusuf Yazar gibi pek çok önemli isim vardı.

zile gumuskas koyü gece 6Gecede yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahneye çıkıp hemşerilerine teşekkür eden Dernek Başkanı Nurdane Duman Demircanlı, daha güçlü olmak için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Gecenin amacını köylerinde hizmet vermekte olan Cemevi’ni yenileme çalışmalarına destek olduğunu açıklayan Başkan Demircanlı, uzun zamandır gündemde olan HES’lere karşı verdikleri kararlı mücadeleyi devam ettireceklerini kaydetti.

zile gumuskas koyü gece 11Yapılmak istenen Hidroelektrik Santrali HES’lerin memleketlerindeki doğa güzelliklerini yok etmesine izin vermeyeceklerini ifade eden Demircanlı, “Birlik olursak mücadelemiz daha güçlü olur” dedi. Yine gecenin katılımcılarından CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel de bir selamlama konuşması yaparak; “Bizler yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz” dedi. Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Murat İlter de bir konuşma yaparak hemşerilerini selamladı.

zile gumuskas koyü gece 14Gecede sahne alan yöresel sanatçılar konuklara güzel anlar yaşatırken, Gümüşkaş Köyü Derneği Kadın Kolları’nın kurduğu koro tarafından seslendirilen türküler duygulu anlar yaşattı. Bolca halaylar çekilen gecede derneğe katkıda bulunanlara birer teşekkür plaketi verildi.

zile gumuskas koyü gece 12

zile gumuskas koyü gece 10

zile gumuskas koyü gece 9

zile gumuskas koyü gece 8

zile gumuskas koyü gece 5

zile gumuskas koyü gece 2

zile gumuskas koyü gece 3

zile gumuskas koyü gece 1

zile gumuskas koyü gece 4

Reklamı Geç