Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNDOĞDU GROUP 2018 HEDEF ÇITASINI YÜKSELTTİ..

2017 yılı değerlendirme toplantısını

2017 yılı değerlendirme toplantısını Ümraniye Mercüre Otel’de gerçekleştiren Gündoğdu Group, yeni yatırım projeleri ile 2018 yılı hedef çıtasını yükseltti.

Ümraniye, Çekmeköy ve Ataşehir gibi ilçelerde önemli eğitim yatırımları bulunan Gündoğdu Group, 2017 yılını değerlendirme toplantısında 2018 yılının hedef çıtasını yükseltti. Amerikan Kültür ve İngiliz Kültür Dil Okulları başta olmak üzere Ataşehir Amerikan Kültür Koleji gibi eğitim kurumları ile bölgede önemli hizmetler veren Gündoğdu Group, Ataşehir ve Ümraniye’den sonra Çekmeköy’de de büyük yatırımlar yapmıştı. 2017 yılı değerlendirme toplantısını Ümraniye Mercüre Otel’de gerçekleştiren firma 2018 yılına yönelik plan ve projelerini de açıkladı. Yemekli programda Gündoğdu Group bünyesinde 5. yılını dolduran çalışanlara plaket sunumu yapıldı. Gecede ayrıca müdür ve müdür yardımcısı olarak terfi alan personel de belli oldu.

Toplantıda konuşan Gündoğdu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Gündoğdu; yola çıktıklarında 1 şube ile 400 ders verirken, 2017 yıl sonu itibarı ile toplam 5 şubede 11.400 öğrenciye 41.200 saat ders verdiklerini ve 100’den fazla öğretmen çalıştırdıklarını kaydetti. Aşkın Gündoğdu, Ataşehir Amerikan kültür koleji ile toplam 7 şirket olan bir zincir haline geldiklerini sözlerine ekledi.

2018 büyüme hedeflerini de açıklayan Gündoğdu, yeni şubeler ekleyerek daha fazla istihdam yaratma hedefinde olduklarını kaydetti. Gündoğdu sadece yabancı dil eğitimi ve eğitim sektöründe değil farklı birkaç sektör içinde yeni oluşumlara girmek için görüşmeler halinde olduklarının sinyallerini verdi.

Gündoğdu GROUP Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu da Amerikan kültür ve İngiliz kültür dil okulları olarak eğitim kalitemizin en üst seviyede olması gerektiğini, eğitimin ülkemiz, geleceğimiz ve yarınlarınız için çok önemli olduğunu vurguladı.

Reklamı Geç