Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜVEN, İNANÇ, AZİM VE KARARLILIKLA ÇEKMEKÖY’DE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ZAMANI…

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu resmen açıklayan örgütün genç ve dinamik ismi Sami Yayla, “Güven ve inançla çıktığımız bu yolda değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştireceğiz. 2019’un vebali ve tarihi sorumluluğu hepimizin boynundadır. Bu bilinçten hareketle kendimi örgütüme emanet ediyorum” dedi.

10 Aralık’ta kongresini yapacak olan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu resmen açıklayan örgütün genç ve dinamik ismi Sami Yayla, değişim ve dönüşümden yana olan partililerde büyük bir coşku ve heyecan uyandırdı. Pazar günü olmasına rağmen CHP Çekmeköy İlçe binasını hınca hınç dolduran partililere hitap eden Başkan Adayı Sami Yayla, 2019 seçim sürecini işaret ederek; “Bu kongre sürecimiz 2019 yolunda tarihi bir fırsattır ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek mecburiyetindeyiz. 2019’un vebali ve tarihi sorumluluğu hepimizin boynunadır” şeklinde konuştu.

“Daha iyi kadrolar, daha iyi ekipler ve daha iyi bir yönetim anlayışı ile ben, sen, o demeden biz diyerek bu yola çıktık” diyen Sami Yayla; “Bu yolda safları sıklaştırmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bireyleri olarak Nazım Usta’nın dediği gibi kavgamız Hürriyet kavgası, kavgamız Cumhuriyet kavgasıdır. Parti bayrağımızı en üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu anlamda Türk demokrasisinin ulu çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin en onurlu görevlerinden biri olan ilçe başkanlığına ekip arkadaşlarımla birlikte aday olduğumu siz değerli örgüt emekçilerimize açıklamaktan şeref duyuyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğun üstesinden geleceklerine inandıklarını kaydeden Sami Yayla; “Her şeyden önce mesleğine yeni başlayan bir doktor, bir öğretmen, bir çiftçi kadar heyecanlıyız. Heyecanlıyız çünkü Çekmeköy değişecek, heyecanlıyız çünkü birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz. Biz dava adamıyız ve sırtımızı örgütümüze yaslıyoruz. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve bugüne kadar partimize hizmeti geçmiş tüm örgüt emekçilerinin artık birleşme zamanıdır. 2019’da Çekmeköy’ü kazanmak ve Cumhuriyet Halk Parti’li kadroları hem yerelde hem de genelde iktidara taşımak için bu birlikteliği sağlamak zorundayız” dedi.

Sami Yayla’nın adaylık açıklamasına partililerin yoğun katılım gösterdikleri gözlerden kaçmadı. İlçe binasındaki coşkulu programa önceki dönem İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Bölge yerel basın mensuplarının da Sami Yayla’nın adaylık açıklamasına yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

Reklamı Geç